Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
toshiba je napisao(la):Sve po ukusu moj kengure ja kad meljem beli luk za salamuru, sa njime meljem i 4-5 lista svezeg lovora kojeg gajim u velikoj saksiji doneo sam lovoriku sa mora kad sam bio jos 2004 u CG i evo je ziva! A sad je u verandi bez grejanja!
North ARMY je napisao(la):Ja ovo da predlozim nekom u mom kraju bila bi sljaga preko ociju i noga u **greškatoshiba je napisao(la):ja kad meljem beli luk za salamuru, sa njime meljem i 4-5 lista svezeg lovora
Moj deda lozi piljevinu...zalozi panj da tiho gori i zatrpava ga piljevinom(ono sitno sto ostane posle testere kad se sece drvo) deda vodi racuna koje drvo lozi,najcesce panj,a od piljeine nema puno biranja bude hrastova,bukova,grabova u glavnom sve od dobrih drva.
Pratiš li ti uopšte ovaj forum? Samo hladnoća i promaja!Matić je napisao(la):Ja danas založio moju pušnicu.Kobaje i kuleni se puškaraju na hrastovini koja mi je ostala od stare kotobanje koja je bila stara ohohoho.
panonac je napisao(la):Moj deda lozi piljevinu...zalozi panj da tiho gori i zatrpava ga piljevinom(ono sitno sto ostane posle testere kad se sece drvo) deda vodi racuna koje drvo lozi,najcesce panj,a od piljeine nema puno biranja bude hrastova,bukova,grabova u glavnom sve od dobrih drva. I ja radim isto ovako
Druze Maticu,Matić je napisao(la):Video sam i naravno odgovorio.Neka on osuši šunku(zadnji but)krmače od 400kg na samoj hladnoći i promaji da može da stoji nekoliko godina a da se ne pokvari.Majstorčina neka
toshiba je napisao(la):Gornji i donji deo je poseban, mislim dim ne ide vise na kobasice?
panonac je napisao(la):Pozdrav svima,ako moze jedno pitanje,dali ima neke razlike u mesu ako se soli morskom solju,i dali je ona dobra za taj posao.
cika_jova je napisao(la):nicolai
sta su to " kulenove seke "
cika_jova je napisao(la):a ono u mrezici sta ti je ?