Recepti kulena, kobasice, švargle...

Probao sam na razne nacine da podpaljivam i uvek se nadimim kao to meso u pm! Ovo radim od spolja ne nadimim se uopste i nema dileme dal se upalilo ili nije! Za sat vremena idu panjevi i tako sam pojednostavio lozenje da ni ne osetim.
Brenerom palim i balu u kotlu, brener moj saveznik 😂😂😂

Probao sam na razne nacine da podpaljivam i uvek se nadimim kao to meso u pm! Ovo radim od spolja ne nadimim se uopste i nema dileme dal se upalilo ili nije! Za sat vremena idu panjevi i tako sam pojednostavio lozenje da ni ne osetim.
Brenerom palim i balu u kotlu, brener moj saveznik 😂😂😂
Pazi samo da ti ne ustreba padobran.

Meso sušimo najviše sa bagremom,nadje se po neka šljiva i višnja,ali šta nam zapadne sa gomile to ložimo... Ima onih što kažu da ne mere bez bukve al za mene su to samo priče...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Možda je taj prvi dim puštao van pusnice pa kad se vatra zalaufa onda puštao ppd meso.
@dragan.kovacev zezanje u gro planu. 🤣
Rođak koji je živeo u kući pored naše nikada pušnicu nije potpaljivao bez čokanja umočenih u naftu!Ne sećam se baš kakvog su ukusa bile njegove prerađevine jer je preminuo dok sam bio sedmi osnovne ali nisam čuo ni nešto loše po tom pitanju za svo ovo vreme.Naravno kod sebe ne bih to probavao.

Ja palim sa naftom i cokotinom ali iznesem van dok se na razgori ..u pola bureta lozim.Ne osjeti se nikad meso po nafti.

Mi smo se ranije zezali sa ocem a on bio 5 dete a prvo muško ,da je bacio šibicu i kamen bi upalio za razliku od mene kome treba litra nafte za jednu vatru😀

Juce je bilo oko 25 stepeni u pusnici. Pusnica je limena, a sunce je tuklo direkt ceo dan. Dimio sam. Narednih 3 dana temperatura oko 15.

Unutra je kulen, kobaje itd. Da li sklanjati u frizider pa vracati kad prodje ovo otopljenje, ili nema brige? Kako vi postupate?

Ne znam na tu temperaturu, dosta je velika. Pokusajte staviti stiropor panele bar 5 cm ispod limenog krova, kao izolacija. Dobro dodje i u slucaju jakog mraza jer ne valja nikako da se pocnu mrznuti

Nazad
Vrh