Naši stari dimili na čokanje i ogrizine!Nikakva bukva, brest i pi.ke materine.Uskoro će trebati bar osnovno predznanje iz atomske fizike da bi se dimilo meso.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pocetkom 20tog veka reklamirali radioaktivne kreme za lice... Samo kazem...Naši stari dimili na čokanje i ogrizine!Nikakva bukva, brest i pi.ke materine.Uskoro će trebati bar osnovno predznanje iz atomske fizike da bi se dimilo meso.
Pa zavisi ko sta hoce, bukva i klen daju "najcistije" meso....Bukva je golo g za dimljenje,visnja,topola,sapurika sasvim lepo odrade posao
Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока
Maticu jel to mora da se unistava u kombinaciji sa ladnim spricerom ili neka druga proceduraLekso pod hitno je šalji meni, ja ću je uništiti na propisan način!
Svako podpaljivanje! Svaki put! pocinjem sa pola korpe sapurina znaci zivecu kao nasi preciNaši stari dimili na čokanje i ogrizine!Nikakva bukva, brest i pi.ke materine.Uskoro će trebati bar osnovno predznanje iz atomske fizike da bi se dimilo meso.
Od prilike svaki pocetak lozenja ide tako da je start pola korpe sapurina odozgo nabacane oblice sljive i visnje pomesano. Kada je to pri kraju obicno idu panjcici bukve i sljive-visnje, sada sam umesto toga stavio brest pa sam se u % izrazio od prilike, jer nije komplet lozeno sa brestom! Tako da nije nikakvo filozofiranje u pitanju kao sto su mnogi konstatovali posle tvog posta, vec sam se nadovezao na Milovanov post da nije sam u dimljenju brestom jer je neko ranije pisao da brest ne valja! A meni je prvi put sa njim da dimim i uopste nisam skeptik znam da ce to valjati!Ranije je trebao recept za kulen i kobasicu, tipa x posto soli, x posto paprike.. Sad nam treba recept za dmljenje... 50 posto bukve, 20 posto bresta.... Ojoj, ko će to sve povatati ko radi prvi put...
Greota je dobru kvariti sa lebom, osim ako je neki domaci pa jos vrucKombinacije su beskonačne, mogućnosti neograničene a sve zavisi od toga kako ko volE.Recimo jedna od super moći koju posedujem je ta da mogu šunku da jedem bez 'leba.