Recepti kulena, kobasice, švargle...

Treba brzo da se vakumira,npr stari motor od frižidera je previše spor da izvlači ravnomerno,dok npr neka pumpa za pretakanje prava stvar.

Dobro ne kazem da je fenom rjesenje , al cini mi se da niste radili pakovanje fenom .
Kesa ti se neskuplja pod toplotom, jedino sto mozes odraditi vrucim fenom je zavariti i kesu. Mada i to neces uraditi kako treba, jer moras necim vrucim stisnuti kesu, i izmedju kese i tog predmeta koji se grije mora biti neka traka koja ce sprijeciti lijepljenje kese za metal.
Ako hoces kupi vakum kesu pa se sam uveri.

Off.
Momo od tebe čovek teško da nešto pametno pročita. Večito nešto samo da napišeš. Prosto da se zapita čovek. Fenom da skupljas kese, mila mati. Zajebao si i onog što serpom od 5l da ugreje bazen.

A sada u vezi kulena i kobaja. Koliko dimova dobija kod vas, tj koliko dugo je na dimu.

Ne mora vakumirka,strech folija je jeftina,dobro prijanja,uvije se svaki nekoliko puta,i nema da poprimi mirise zamrzivaca niti da izgubi svoj ukus

Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока

Samo sam onako napomenuo dali bi moglo fenom i najlonskim kesama da se vakumira ako neko nema vakumirku , pa sam se kasnije sjetio da bi jedini problem bio što bi možda povuklo mirisa . Naravno da to nebi radio onda . Medjutim neki su rekli na fenom nemože da se vakumira samo zalijepi , e tu sam malo krenuo da objašnjavam da može . Otišlo van teme , al vidim da ste na zezačinu prebacili , nema veze -
Samo sam mislio pomenuti da može nešto da se upakuje , uvakumira fenom , pa mi nije bilo teško sad na brzinu da snimim našta mislim . ovo je brzinski pa nije ispalo kako treba jer je jednom rukom , nabrzinu i pretanka kesa , ali na taj način sam mislio . Izv se za oftopik .

Nazad
Vrh