Ne znam ,možda je to samo navika od ranije .Pre smo umotavali kobasice u papir za pakovanje (onaj beli) pa onda u zamrzivač .Sta odradi papirni dzak?
Mi smo stavljali samo u velike najlon kese ili opran najlonski dzak,dok nije dosla vakumirka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam ,možda je to samo navika od ranije .Pre smo umotavali kobasice u papir za pakovanje (onaj beli) pa onda u zamrzivač .Sta odradi papirni dzak?
Mi smo stavljali samo u velike najlon kese ili opran najlonski dzak,dok nije dosla vakumirka.
E Kiraj doooobre su ti ove banane
Ja govorim za ovaj papir koji se sad kupuje u radnjama za pakovanje.Nije ni blizu takav ,ovo je bilo u vreme 80 setih.
Jbg, mi smo posudili gorenje vakumirku(vjerovatno stara) i osjeti se razlika naspram ovog kineza.Nova Gorenje vakumirka je čistokrvni Kinez, nema tu ni G od onog nekadašnjeg brenda.Imam je kao i još neke njihove uređaje i mogu slobodno da kažem što se mene tiče da su to sve promašene investicije.
Koji je to fi creva?
Verovatno fi 50-60.Stariji sin je radio na ovom proizvodu .Koji je to fi creva?
Da, to sam zaboravio da napomenem, nemaju grejace spoljne jedinice tako da nisu za grejanje tokom minusaMozda da se rashladis, za grejanje su im smesne klime.