Kremator
Član
I belo vino... spricer.....Eee ta faza se cilja!
Ni potamneli ni beli. Kad se ohlade, dobiju boju.
Nisu ko žele a nisu ni suvi. Da te drze sitim. Jos ako je i kiselog kupusa i vruca 'leba...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I belo vino... spricer.....Eee ta faza se cilja!
Ni potamneli ni beli. Kad se ohlade, dobiju boju.
Nisu ko žele a nisu ni suvi. Da te drze sitim. Jos ako je i kiselog kupusa i vruca 'leba...
U pravu je čovek 100%.Jedne godine mi se pokvario kulen u katama, evo i sada me srce boli kada samo pomislim na taj nemio događaj.Jbg čekaš godinu dana, spremiš i uradiš da bude kako treba i na kraju crevce da te za.ebe.Neka hvala.Možda kolageno crevo nije dobro, nije domaćinski ali je dobra alternativa.
Pretpostavljamda ta kalogena creva propustaju dim??U pravu je čovek 100%.Jedne godine mi se pokvario kulen u katama, evo i sada me srce boli kada samo pomislim na taj nemio događaj.Jbg čekaš godinu dana, spremiš i uradiš da bude kako treba i na kraju crevce da te za.ebe.Neka hvala.Možda kolageno crevo nije dobro, nije domaćinski ali je dobra alternativa.
Ne mogu da se mjere sa receptom dede mesara , treba prvo da se prze na proslogodisnjoj masti , to bude kao vino sto starije to bolje , ovi sa slika nisu takva delikatesaDok Grabik ne da svoje mišljenje ništa se ne važi!
Od koliko je to svinja?