Dok Grabik ne da svoje mišljenje ništa se ne važi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takve i ja pravim.....Evo ovakvi ispadnu bas dzinovski IMG]//uploads.tapatalk-cdn.com/20211204/921dad5eef59071f05793a940ac597cf.jpg[/IMG]
Послато са SM-A325F помоћу Тапатока
Baš tako-ostatak od čvaraka.To se kod nas uBanatu zove droždina a čvarci su ono sa iwanhoove foke
Ne znam jesu li po tvome ukusu, ali jesu po mome.I ovi odlicno izgledaju. Ako su suvi i slani po mom su ukusu.
Svatko radi onako kako zba i kako mu najbolje odgovara. Na mojoj slici su čvarci od dva pajceka (muške svinje) po cca 160-170 kg. Dali su 45 lit. ocijeđene masti. Stiskani su ručnom stiskalicom. Ovakvom,To se kod nas uBanatu zove droždina a čvarci su ono sa iwanhoove foke
Ne ljutim se i ako je pekmez od šljiva.Ako je pekmez od kajsija ,nema problema.Inače kod nas se zovu kiflice sa salom.
Maticu kaze jedan ovde kod mene u kraju za sva ta debela creva "dzabe ih peres isto kao i da si ih dopunio samo"Meni je kolagen zakon iz razloga što prirodna creva nikada nisam uspeo da operem kako treba ma šta god im radio uvek se kulen osećao na crevo pa sam batalio.Kupovna prirodna creva su još gora varijanta jer ih tretiraju sa nekom hemijom plus jodom, ne pomažu ni soda bikarbona, kreč, crni luk, ništa.
Dobra su govedja creva,manje kandelaju od kata.Kakva bi bila izvedba kulen u govedje crevo fi55? Kate sto su ostale po radnjama su ogromne a kolagen mi se malo gadi