grunt
Član
То је кад неће ни како он хоће
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta je to džangrizav
Guznjak i govedjaNisi jedini.i meni kulen takav.a kobasica mi uvek bude extra.u koja prirodna creva bi se mogao kulen puniti a da nisu kate?
Najverovatnije lože ispod,u moju pušnicu se loži pored a sa kontra strane je dimnjak pa ima i promaje normalneNegde očigledno pravite grešku tokom pravljenja smese za kulen kao i kod samog punjenja i dimljenja.Moja pušnica je baš niska, ja sa mojih 190 cm visine moram da se sagnem dok kačim prerađevine i još nikada se nije desilo da kulen bude zapečen.
E jbg. Jel ste hranili svinje vase ili ste kupili?Kulen je zapeko. Mislim da si ti bas komentariso da je bio jaci dim kad sam dimio zbog omotaca si ocenio. Kulen u kolagenu fi60. Nisam uopste zadoboljan kako je sve ispalo. Ima supljina speko se do omotaca i nije ljut. Kobasica premasna i ima supljina. Katastofa...
Ako u prostoriji pored se greje onda onda je presuv vazduh i brzo ih suši i skuplja tako da se javljaju naboranost na kulenu a to je znak da se prebrzo suši.Pusnica je 3,4x2m visine 3.4. Lozi se ispod poda. Betonska je ploca kamenje na podu. Vlaznost vazduha je bila nekad manja nekad veca. Ne znam kako da povecam vlagu u pusnici.
Prostorija gde zriju kuleni je kuca sa otvorenim prozorima od spajza i konta sobe sprcili su se do jaja slikacu ih sutra.
Svinje su moje. Brav 270kg zrelo meso sve okej.