Cuo sam za izraz ficle, ali ne znam konkretno koje je to meso.A za kuvanje i pečenje šta ide?
Nisam nikad pravio,ali sam čuo da idu ficle,jezici i srca?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cuo sam za izraz ficle, ali ne znam konkretno koje je to meso.A za kuvanje i pečenje šta ide?
Ko ima lidlovu silver krest vakumirku ? Kakva su iskustva?
Mi ostavimo ove obicne samo ranije skinemo sa dima i susenja.A za kuvanje i pečenje šta ide?
... Mis je istrebljen
Ja bi je iseko odvojio od kostiju. Opro dosolio. Onda odsolio i stavio na dimljenje. 5 dimova.Sta raditi sa sunkom? Uvukao se mis u sud gde stoji u suvoj salamuri. Toplo vreme. Ima gde sam je malo bocnuo da bolje udje so i sad tu sukrvica se pojavila i onako sivkasta masa. Do sada nije bila. Kao da je natrula krv. Bojim se sad bas sta cu sa njom. Sesta nedelja. Mis trckarao po njoj. Na par mesta se i posrao. Jes ona prekrivena solju al opet strah me je. Sta ciniti? Jel to bezbedno za dalje dimljenje i dozrevanje? Mis je istrebljen
Al trihinela se ne prenosi kontaktom,tako da ne bi trebali da unište ako su se šetali po istoj.Ma bojim se najvise trihinele. Pregledano je meso posle klanja al me plasi to sto glodari prenose trihinelu