frenky
Član
Ako su kobasice napolju pod nekom otvorenom supom a cesto bude velika vlaznost vazduha, bukvalno se stalno orosavaju onda moze da se javi problem mekoce. I ja moje one tanje vakumirao zadnji momenat, trebao sam jos prosle nedelje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nama se to desilo jedne godine. Nikako meso da sazri. Svinje smo kupili i jedino što je nama bilo logično je da je u pitanju čime su svinje hranjene.... I da... ako se nisu stvrdnule do sada, neće uopšte... Pitanje: Da li si ostavljao slaninu, ili komade buta za sušenje?Pozdrav,nikako da mi se stvrdne(stisnu) kobasice,klao sam 27.12.2020,krmaču staru 5 godina,mekane skroz
A tko će ih jesti kuhane, ako su toliko masne? Nekad sam radio dvije vrste, s manje masnoće za kuhanje, a s više za sušenje. Zadnjih godina samo s manje masnoće, jedino u te za kuhanje dodajem više vode, ali treba voditi brigu da se nijedne ne presuše i onda su tip top.Moj tast je pravio turu za sebe i bilo mu žao te sitne masti sve gurao kao da nema šta da jede,sad su premasne i ne mogu lepo da se osuše-Eno vakumirao ih za kuvanje.
Da ti nisu propali zubi, oće to kad čovek omatori... Ja sam npr postao džangrizav...Ja sam se za cajnu vratio sa 6mm na 8mm resetku, sad mi je mnogu lepse kad zvacem! Ono kao neke sitne kuglice da mi se motaju po ustima! I kulen sam skinuo sa 10mm na 8mm, ne znam koji mi je andrak!
Sta onda s njimaTad im zapecacena sudbina.
Izgleda sam ja sjebo uvatila se korica. Pa zato pitam.. il izbusiti cackalicom? Pa ostaviti da se susi daljeNe mogu da sazru nikada! Bude unutar zivkasto meso, a sta sa njima dalje stvarno ne znam.
Šta je to džangrizavDa ti nisu propali zubi, oće to kad čovek omatori... Ja sam npr postao džangrizav...
Nisi jedini.i meni kulen takav.a kobasica mi uvek bude extra.u koja prirodna creva bi se mogao kulen puniti a da nisu kate?Kulen je zapeko. Mislim da si ti bas komentariso da je bio jaci dim kad sam dimio zbog omotaca si ocenio. Kulen u kolagenu fi60. Nisam uopste zadoboljan kako je sve ispalo. Ima supljina speko se do omotaca i nije ljut. Kobasica premasna i ima supljina. Katastofa...