Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene to stojalo 16 dana, danas odsoljavamKoliko dugo treba držati u soli papke, uši i kolenice?
U stomakuPozdrav dobri moji... Ove godine sam prvi put pravio kobasicu, kupovao sam gotov zacin za domacu kobasicu, za 10 kg mesa cena zacina 70-80din i dodao sam 2 % soli. Na ukus miris i slanocu sam zadovoljan. E sad interesuje me kako je najbolje cuvati ih
Dok te zena ne provali da gledas omladinu u toplesu iz plicaka .Koliko dugo treba držati u soli papke, uši i kolenice?
Do prije 8-9 godina sam u kobase stavljao slatku papriku iz dućana. Jako je velika razlika u kvaliteti između različitih proizvođača i uvijek sam kupovao onu koju je domaćica prethodno provjerila kod kuhanja. dodavao sa toliko da su dobile boju. Onda sam počeo s dodavanjem šećera pa sam mogao smanjiti slatku papriku. Volim da se kod kuhane kobasice prilikom rezanja izlije safta po tanjuru, a vlagu na sebe veže paprika. Zato sam se potrudio zadnjih godina kupovati domaću slavonsku papriku. To je dan i noć u odnosu na kupovnu. Sad je stavljam oko 300 g na 40 kg mesa i imam kobase baš kakve želim. Ljutu koristim kupovnu tucanu, a dodajem je dok ne osjetim dovoljnu ljutinu. Važem jedino sol i to 2,5 %. možda je, zbog zdravlja, ne zbog okusa, malo previše, ali ako je manje promijene okus kad se čuvaju do slijedeće jeseni.