Sava21
Član
A na koju sajbnu meljete za cajnu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel to sigurno vakum vrećica.Da li svako vakumiranje tako izgleda?
Do onog starog vakum aparata je ipak, ne lepi lepo kesu i ulazi vazduh, danas sam kupio ovu iz lidla i stvarno radi super. Mislim da vredi koliko košta...Moguće da var ne lepi dobro pa pusti vazduh,kreni odatle.Mi kad smo radili u mlekari vakumirali smo oko 1000 kaćkavalja dbevno,čim je popuštalo uglavnom je problem bio na varu.
Ja sam prosle godine imao taj problem,pa sam ih prebrisao i izvakumirao. Bile su malo mekse ali mogle su da se mezeAko ih skinem više se ne vraćaju na tavan.
Pepeo od šapurike ili drva,paniraš ih i ponovo ih kačiš na promaju,provereno radiPojavljuje se belo-siva plesanj po tankim kobasicama.Nisu ni blizu za skidanje sa promaje i vakumiranje.Šta pametno uraditi?Da li neko ima isti ili sličan problem ili se susretao sa time jer ja nisam nikada?!
Provetravaj pušnicu ako možeš što više,vlaga bez provetravanja i eto je plesan.Pojavljuje se belo-siva plesanj po tankim kobasicama.Nisu ni blizu za skidanje sa promaje i vakumiranje.Šta pametno uraditi?Da li neko ima isti ili sličan problem ili se susretao sa time jer ja nisam nikada?!
Koliko se naplaćuje klanje krmače na polutke?