nikola ilic
Član
Vidis meni se bolje pokazao u prahu,nego cist beli ili supa od njega,ne podrigujes i ne ide na gusu.
25g na 10kg mesa.
25g na 10kg mesa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja kupio Gorenje sa 100€ a imaš sada u Lidlu za oko 4000, kupio moj kum i isto radi ko moja....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel imas recept?Pravio sam ove godine 30kg salame, 10kg sunkarice i 20kg novosadske. Prva liga, ukus jebe kevu kakva ova sranja kod matijevica. Ima tu par caka da se odrade ali vredi. Inace, dzigernjacu nisam pravio a od sledece godine ni svarglu, niko nece da jede. Ja sam pojeo jedan deo ovo ostalo stoji,sad hranim sarplanince
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
GORENJE Aparat za vakuumiranje i zavarivanje VS120W
Aparati za zavarivanje i vakuumiranje GORENJE Aparat za vakuumiranje i zavarivanje VS120W Vakuum/Zavarivač,120 W,Bela,Plastikagigatron.rs
Našao sam ovu online, ne ide mi se sad do Lidla samo da uzmem vakumirku. Kontam da će ovo biti sasvim dovoljno za moje potrebe...
Sent from my motorola one zoom using Tapatalk
To je taj model.Ja sam moju Gorenje pre 3-4 godine platio 8.000 i nema tu mogućnost a ta od 12.000 imala je tu opciju pa je zbog toga i skuplja.
Znamo za to.Divlja dzenarika je vrsta sljive. Kod nas je zovu ringlota, a negde i ringlov.