Ja ću takođe ovih dana da vakumiram kulen u kolagenom crevu dok onaj u katama mora još da stoji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa da naravno, prvi put to stavljam. Sta mislis koliko ovi u gradovima usisajo nitratne soli gidisnje, valjda nece nista da nam fali od ovo maloDragane,verovatno si morao ali ipak treba izbegavati Nitritne soli-e 250. Kazu da spada u otrove i da je kancerogen
Veruj mi nisam hteo Salu na stranu sve je natankirano.Jel krmača slomila butnu kost slučajno il' namerno?
Može da prođe salamura,ako proceniš da je toplo,ubaci flašu zamrznute vode u bure.Naravno i svakodnevno okretanje.
Aco, kaze da se slazem i da nikad do sad nisam koristio. Ovo je vanredno stanje pa da bih ubrzao proces. Moga sam sve samleti i u kobaju, al mi se ucinilo ovo zahladjenje da moze proci salamura nekih desetak dana.Dragane pa ne mora sami da se trujemo sa nitratnom solju. Veliki sam protivnik kada moje pravim bar da one nemaju tih aditiva. So morska, beli biber, paprika I eventualno beli luk u granulama. Ko mora da kupi neka kupi sami mozemo da pravimo proizvode vrhunskog kvaliteta.
Drzim jedan u spavacoj sobi do pola je pun, znas ono kad strastveni pusac ustane jos ne otvori oci a pipa na natkasni kutiju sa cigaretamaOvaj frižider vredniji od Jorgovankinog sefa.
Ili kao bonu pred spavanje?Drzim jedan u spavacoj sobi do pola je pun, znas ono kad strastveni pusac ustane jos ne otvori oci a pipa na natkasni kutiju sa cigaretama