Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vazi vazi, samo opusteno.Deder koju sliku,da i mi nesto naucimo od tebe
Imas i kopiju porkerta. Pazi i na to. Kineske su sve golo g*v*o. Spirala nije u centru. Ctvrtka napre sto drzi noz loseg kvaliteta pa hoce ili da se provrti u nozu ili da pukne. Trn sto drzi sajbu u centru se otkine pa vrti sajbu (sa ovim i porkert ima nekad problema). Noz od spijatera, mozes ga turpijom obradjivati koliko je mekan. Nikako kinesku kaciti na elektricni pogon, inace neki lom zagarantovan. Ako ces za sebe i da te duze od jedne sezone sluzi onda moras i da se otvoris.Jel ima neko preporuku za masinu 32-ojku?Za Porkert znam ali iskreno uzeo bih nesto jeftinije,naravno da moze da se prepravi na struju.Ima na Kp dosta modela za 4-5 hiljada al' sta kupiti da kol'ko tolko valja.
Nasao u NS porkert, na oglasima, navodno original 100%,sutra verovatno narucujemImas i kopiju porkerta. Pazi i na to. Kineske su sve golo g*v*o. Spirala nije u centru. Ctvrtka napre sto drzi noz loseg kvaliteta pa hoce ili da se provrti u nozu ili da pukne. Trn sto drzi sajbu u centru se otkine pa vrti sajbu (sa ovim i porkert ima nekad problema). Noz od spijatera, mozes ga turpijom obradjivati koliko je mekan. Nikako kinesku kaciti na elektricni pogon, inace neki lom zagarantovan. Ako ces za sebe i da te duze od jedne sezone sluzi onda moras i da se otvoris.
javi kada stigne utiske dali je original ili kineski lom i cena koja jeNasao u NS porkert, na oglasima, navodno original 100%,sutra verovatno narucujem
I moze vec da se koznumira?2 ili 3 decembra.
Javljam naravno, samo sto sam odlucio da idem licno kad budem imao lufta da pogledam i preuzmem da ne podvale nestojavi kada stigne utiske dali je original ili kineski lom i cena koja je