Dobra cena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije strasno samo duplo.Uzeo sam u prodavnici gde i vakumirku za prvu ruku i zeznuo sam se jer sam dao 1150 rsd za 30 kesa 12*55.Sada tražim po netu i ima ih dosta povoljnije.Takođe domaća još poprilično sirova.
Naj verovatnije zapekao ih-vruc dim. Mora hladan dim da bi fermentacija mogla da se obavlja kako treba, to se posle odrazi na ukus mesa.Grunt ajd mi kazi kakk si zeznuo prosle god.da ne zeznem ja ove posto prvi put pravim.
Takva je nas prva pusnica bila, tu treba roditi mecku da dodjes do hladnog dima, gusenje vatre piljevinom, poklopci iznad vatre i sto cuda, i opet na kraju to nije to! I sad je koristimo da doteramo malo boju na slanini i sunkama, kad zavrsim susenje ubacim u tu staru jos 2 dana gde ide samo Visnja Tresnja Kajsija Dzenarika u kombinaciji sa sapurinama.E kod nas to tata lozi direkt ispod mesa,a pusnica je visoka svega 1.80.zelja mi je da nekad napravimo visu i da se ne lozi pod meso.e sad kulen je dimljen na vrucom dimu pa ostaje da vidimo sta ce od njega biti za cirka 2 meseca.sad je na dobroj promaji i okrecemo ga jednom nedeljno i ono sto za sad primecujem su duboke brazde na njemu.sta li ce to biti...
Matiću,
koji je točno model vakumirke? Ima li kakve nedostatke?
Možda i ja kupim jednu.
to je od jace vatre....E kod nas to tata lozi direkt ispod mesa,a pusnica je visoka svega 1.80.zelja mi je da nekad napravimo visu i da se ne lozi pod meso.e sad kulen je dimljen na vrucom dimu pa ostaje da vidimo sta ce od njega biti za cirka 2 meseca.sad je na dobroj promaji i okrecemo ga jednom nedeljno i ono sto za sad primecujem su duboke brazde na njemu.sta li ce to biti...
Zašto ga vakumiraš ako ćeš da ga zamrzavaš?
A šta,ti vakumirano u frižider,ne mećeš u zamrzavalec?
Evo je jedna u starom vinskom podrumu.
Sad valjda ce gazda zvati da probamo kad je nacne
- - - - - - - - - -
Vid kakva je ko da je okrecena