frenky
Član
Znam ljude koji kod nas i danas rade ovakvim nacinom i nece da predju na drugi, da kace na nogare. Ja licno sam prvo naucio na ovaj nacin a posle na kacenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Земљаче и код нас се некад овако клало...Док један деда није отишао у једно сремско село на рад и видео данашњи систем како се ради,цицање и прање па вађење органа и све остало.I kod nas se ovako radili prije,davno.jednom kod kuma nam je jedan čiča od 92 god. objašnjavao kako su oni radili tj. radili su kao na snimku.Mi smo probali odraditi jedno i toliko smo se zapetljali da smo ostali sat vremena na jednom.
Može malo pojašnjenja kako je bariš?Imam želju to odraditi.Ja slaninu neperem jer je posle dva dima barim i posle opet dva dima i spremna je za rakijicu,vino..
Može malo pojašnjenja kako je bariš?Imam želju to odraditi.
Nenapisa koje godine su opraseni zemljace ...Juce klao svinje i postigao svoj licni rekord sa prasadima oprasenim u februaru, jedan imao 262kg a drugi 243kg.
Ove 2015-te.Nenapisa koje godine su opraseni zemljace ...
proveri kalendar molim te ili vagu ....