Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovi iz Adaševaca sa sve foto-šopom ne mogu ni da nam prismrde.Carsko meso.
Slanninnnica od 150 kilaša...i dodje mi mesar pre koju godinu i kaže ''znaš druže ne mogu ti dati ''tu'' cenu,malo su mi masni,vidiš kako se sijaju'' ... ajde gospodine 'vataj te se kapije kažem mu ja ... pa znaš ... kaže on ... ma more mršššš
Ovako je meni odgovorio na p.p.na kojoj strani je recept?
ljusha je napisao(la):Ako voliš malo pikantnije stavi 2,5% soli,a ako ne i 2% je ok.Ja sam malo neslan.LJuta paprika je 100 gr. ok. slatku papriku smanji na 50 gr.,može i 2 supene kašike šećera,ja ubacim šećer u prahu jer bolje se rasporedi po masi.KishRobert je napisao(la):sutra koljem,pa bi prvi put da pravim kulen.moram odmah da punim jer nemam svoj top...znam,znam da vi ne radite tako,ali eto...
na 10 kg mase,2% soli,100gr ljute paprike i 100gr slatke i 1 supenu kasiku secera,punimo u vestacka creva,sta ti o tome mislis?
meso bi islo uglavnom od prednjih sunki...
Ako te ne mrzi iseckaj na sitne kockice tvrde masnoće (s' ledja) i ubaci u masu.1 šaka na 20 kg/mase.To nije puno a dobro ga veže i ima lep mozaik.Kada budeš birao meso gledaj koliko god možeš da odvojiš žile kojih ima u plećki.
Очима да га једеш.Dok ne probam bolji,ovaj kulen po receptu od clana ljushe,mi dodje kao nemacka medicina.Die beste.
хахахаха е баш ме насмеја од раног јутра.