Nije rec o nacionalnosti ima jedna druga razlika,cudi me da jedna tako svestrana osoba nije upucena u razlike izmedju gospodjice i gospodicne. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Ajme, koliko pesimizma, daj čovječe, ima žena, svi bi neku idealnu, najbolja bi bila kad bi se moglo s njom upravljat daljinskim. Samo izgovori, što je valjao udalo se, mislim stvarno, poznam xx cura-žena koje valjaju ali se nisu udale, a znaš zašto? Zato što isto traže dlaku u jajetu..North ARMY je napisao(la):Tesko je danas naci osobu koja je dovoljno postena i voljna da sa nekim finisira kucu i malo poradi po njoj ne mora rmbati u svinjcima,na zalost velika vecina devojaka-zena gleda samo da se dokopa stancica.
Sto je valjalo iz njegove generacije to se odavno udalo...

... i pravite decu da nebudite sami kad ostarite i obolite... i najruzniji seljak se moze ozeniti kad se hoce,za svakog coveka bilo da je seljak radnik ili biznismen ima zena na svetu s kojom moze ziveti i stvarati 
North ARMY je napisao(la):Nije rec o nacionalnosti ima jedna druga razlika,cudi me da jedna tako svestrana osoba nije upucena u razlike izmedju gospodjice i gospodicne.![]()