rekreativac
Član
jel snimao u selu ili je bas napravio prilog o tebi i tvom domacinstvu?chickenlover je napisao(la):@rekreativac, snimao je Zika svoju "Sarenicu" prosle god.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jel snimao u selu ili je bas napravio prilog o tebi i tvom domacinstvu?chickenlover je napisao(la):@rekreativac, snimao je Zika svoju "Sarenicu" prosle god.
Nije resenje da se svako malo interesantna tema zakatanci...Matić je napisao(la):Još jedna u nizu tema koja napreduje ka katancu,polako ali sigurno.
to ima i u hrvackoj bilo na RTL TV zvalo se ljubav je na selu i bas mi se svidela emisija a posebno voditeljka inace ja se ne bih mogao ni tu prijaviti zemlje imam koliko za saksiju a od zivuljki imam dva mackaNorth ARMY je napisao(la):http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=71000&sid=47183664a7c3635163c09496d056aed8
Evo konacno neko da resi po pitanju nezenja.
Mozda naprave i emisiju resila seljanka da se uda...
dorel je napisao(la):G-dine karalicu, ako aludirate na mene, prolistajte malo forum i videcete da sam dosta aktivan u ratarstvu!!! To sto ne prasim krmace i gajim curke ( tamo gde ste vi aktivni) ne znaci da nisam na druga mesta aktivan!!! A i moji postovi u ovoj temi su skroz ok, ja nikoga nisam vredjao!
Izvinjavam se za OFF.
Zaista ovo nije u redu!dorel je napisao(la):Pa saberi ako si skolovan kao sto tvrdis!!! A u caffe spadaju i vremenske prilike koje imaju veze sa poljoprivredom! Sakrio si se iza putina pa izigravas muskarca! Sram te bilo, ne podnosis me zato sto nisam Srbin