Rešio seljak da se ženi

North ARMY je napisao(la):
Nije to sovinizam,ali placati necije greske nema smisla....biti rame za plakanje zeni koja se udala svesno za nekog ko ne izlazi iz kafane mi nema smisla,ali eto i to je neciji zivot.
Ako je zena bila udana pa se razvela mislim da nije moguce da se 2X venca u crkvi,pre dok je bilo reda i morala takva zena na drugom vencanju nije nosila vencanicu(belo simbol nevinosti jer ona vise nije bila nevina,ne misli se samo na 1 sex),ali danas zivimo u modernom svetu u kome je bas super dovesti takvu zenu. ::svaka cast::
Post je spojen: [time]1283227547[/time]

I sta bi sad mogla pomisliti neka devojka-zena koja proseta forumom i procita ovo? Sigurno to da bi se odmah udala za tebe i slicne. :haha: :haha: :haha: :haha:

U pravu si, nije ovo sovinizam, prevazislo ga je. I vec kroci cizmama od sedam milja duboko po teritoriji ostalih degenerisanih oblika misljenja, kao sto su seksizam i diskriminacija. (Ima ovde dovoljno obrazovanih ljudi, pa necu smarati citirajuci definicije ovih reci. Ostali mogu da prosetaju kroz Wikipediju.)

Prijatelju North Army, ne samo da si zakasnio u civilizaciju po svom zadrto-patrijarhalistickom vidjenju odnosa polova, nego si i vremenski izmesten bar jedno pet vekova. Izgleda da si u gimnaziji preskocio lekciju o Renesansi, tokom koje zenama nije bilo DOZVOLJENO da se udaju pre nego sto su imale 5 ljubavnika (tacno 5, pametan svet to normirao zakonom), jer se smatralo da ce ih neiskustvo ciniti losim i detinjastim suprugama. (Ovo je istorijska cinjenica, moze svako da proveri).

Jos jedna informacija: po aktuelnom crkvenom zakonu, ako su zena ili muskarac bili (pa i deset puta) vencani iskljucivo "po gradjanski", iliti samo u opstini, sa stanovista Crkve - zapravo nisu bili vencani UOPSTE. Ovo mozete pitati svakog popa koji ce vam to na lep nacin objasniti.

P.S Ovde se ne persira cak ni Petlu i Deda Lali, a koji su jedno hiljadu godina stariji od mene, pa mi nije jasno koju to "atmosferu" ovde pokusavas da nametnes.

Vidi cuda neko je zapamtiko koliko je ljubavnika bilo potrebno da bi se postalo zena,sta po Vama znaci "zena" sta je sa zenama proslog veka koje su se udavale sa 15-20godina,nisu imale toliko bogato iskustvo u "nekim" stvarima,ali su sve imale porodicu i normalan zivot.
Ako ste Vi imali tako bogato i burno iskustvo pa sad trazite coveka koji je imao malo suprotniju proslost od vase onda samo napred mozda i nadjete jednog dana takvog muza.
Post je spojen: [time]1283331799[/time]

@NA, nisam isla u svu tu skolu da bih ZABORAVLJALA stvari. Narocito ne one zanimljive i korisne. Sto se tice mog zivota, burnog ili ne, preporucujem ti da ga ostavis po strani, bar dok se ne kvalifikujes da ga komentarises. Uostalom, ovo je valjda tema sta "seljake" muci po pitanju zenidbe, a ne mesto za bilo pokudu, bilo pohvalu bilo cije proslosti.

Na tvoj P.S. cu odgovoriti kad ti odgovoris na moj.

Ako ste vas dvoje pribliznih godina, mozde se i slazete kad se upoznate :D pa ce tako biti dvoje manje u ovoj temi :cao:

Nismo,jer je chickenlover blize godinama mojoj mami nego meni.
Sa Petlom sam se licno upoznao i rekao je da mu ne persiram,a sa Deda Lalom se nisam dopisivao licno.

To menja odnose onda, ali ona kaze da su Peto1 i Deda lala hiljadu godina stariji od nje :sta:

To je samo jedan od pokazatelja njenog vidjenja nas muskaraca... :cao:

Znaci Vama je blizi po godinama neko od 19 nego neko od 43 godine ?? Zanimljiva mate,matika iz vase skole...

Tvoja opsesija mojim godinama vec sasvim ruinira ovu temu, a prelazi i sve granice dobrog ukusa, lepog vaspitanja i ostalih osobina koje navodno zastupas, a ovim putem izvrgavas ruglu.

Sto se tice matematike, proveri svoj racun. Izgleda da si toliko pao u vatru da sad ne bi ni 2 i 2 sabrao kako treba. Idi malo do kafane da se smiris. :haha:

Vredjas mi lik i delo. Ocekujem da se neki ozbiljan moderator hitno umesa, jer cu za ovakvo blacenje mog obraza da se zalim administraciji. Ovo ozbiljno govorim.

Ja nigde nisam Vas spomenuo,samo sam rekao da se NEKO pronasao,a ako ste se pronasli medju svim tim nesrecnim zenama koje sam opisao u prethodnim postovima ISKRENO Vam se izvinjavam. :cao:

@NA

Tvoje poigravanje sa recima "neko i nesto" nikog ne zavarava. Nemoj da vredjas i inteligenciju ljudi koji ovo citaju. A izvinjenje cu da prihvatim samo kad zaista bude iskreno, a ne klinacki marifetluk. U medjuvremenu, ovo izlazi na sud casti. A ko je tebe postavio za "global moderatora", tog bi trebalo uhapsiti.

Djecarac, procitaj ti ponovo moje poruke koje, osim onih saljivih, sadrze informacije, cinjenice i legitimne definicije. A pricati vise necemo uopste, jer kad porastes, kazace ti se samo.

@NA komsija pa zar ne vidis da ovde ne razgovaras sa nekom glupom klinkom koja pada na gluposti :haha: ova devojka je mnogo pametnija od tebe i od pocetka te poklopi sa svakim postom,lepo ti je neko rekao nekoliko stranica nazad da ces u ovoj temi lose proci ali ti neces da slusas :haha:

@chichenlover da li je kod tebe snimala TV pre jedno godinu -dve?

Nazad
Vrh