Rešio seljak da se ženi

Nije rec o nacionalnosti ima jedna druga razlika,cudi me da jedna tako svestrana osoba nije upucena u razlike izmedju gospodjice i gospodicne. ::namigivanje::

North ARMY je napisao(la):
Tesko je danas naci osobu koja je dovoljno postena i voljna da sa nekim finisira kucu i malo poradi po njoj ne mora rmbati u svinjcima,na zalost velika vecina devojaka-zena gleda samo da se dokopa stancica.
Sto je valjalo iz njegove generacije to se odavno udalo...
Ajme, koliko pesimizma, daj čovječe, ima žena, svi bi neku idealnu, najbolja bi bila kad bi se moglo s njom upravljat daljinskim. Samo izgovori, što je valjao udalo se, mislim stvarno, poznam xx cura-žena koje valjaju ali se nisu udale, a znaš zašto? Zato što isto traže dlaku u jajetu..

Svi imamo mana, ali brak je najviše kompromis, e sad gdje su granice, eeee tamo gdje se dvoje dogovore. Poštuj, ljubi, nekad progutaj i nemaš problema..

Problem je kod muških, pogotovo u odmaklim godinama, naviknuli na svoje majke i nedaju se odbit od sise... Mama najbolja, pa kad je tako, nek tako i ostane..

Kao i ovo sad, traži slabosti pa bodi :nono:

dragi moji seljaci,zenite se dok ste mladi i dok jos mozete raditi one stvari :haha: ... i pravite decu da nebudite sami kad ostarite i obolite... i najruzniji seljak se moze ozeniti kad se hoce,za svakog coveka bilo da je seljak radnik ili biznismen ima zena na svetu s kojom moze ziveti i stvarati :D :ppozdrav:

North ARMY je napisao(la):
Nije rec o nacionalnosti ima jedna druga razlika,cudi me da jedna tako svestrana osoba nije upucena u razlike izmedju gospodjice i gospodicne. ::namigivanje::

Prijatelju, ja sam odrasla u belom svetu, a ne u nasoj staroj dobroj, tako da nemam pojma o cemu ti pricas.

@PetarHR ja ne trazim dlaku u jajetu,najprostije receno samo trazim da nema jaja. :D
Niti ja trazim da se zenim niti mislim da ce ovo nekog ozeniti samo pricam za njegovu generaciju koja ima 30-ak godina.

@Chickenlover gospodicna je zena koja je bila gospodja,pa je opet gospodjica,a gospodjica nikad nije ni postajala gospodja,nadam se da me razumete. :cao:

Prosto me zapanjuje koliko je dvosmislenih postova izneto kako od strane muških- tako i ženskih učesnika u ovoj diskusiji. Nisam ni ja neki svetac, ali ovoliko prikrivenih vulgarnosti u postovima čak ni ja ne dozvoljavam sebi. Dajte primetite se malo!

Elem. Ovi što se žale da nemogu da nađu pristojnu devojku neka procunjaju malo i na drugim mestima sem kafane. Aj’ da razumem što ne žele da idu u pozorište, biblioteku i tako neka druga ozbiljna mesta. Ali što se niko ne seti da nedeljom ode u crkvu? Tamo ne zalaze ni sponzoruše, ni seoske k....
Na kraju Bogosluženja biste mogli prići nekoj devojci, upoznati se, odvesti je na sladoled ili šta ja znam – ovo prepuštam vašoj originalnosti. Fazon je u tome što će ta devojka 90% da bude fina, patrijarhalno vaspitana, poštovala bi vas kao muškarca i čak bi se prihvatila i motike.

Ali da pređem i na drugu stvar: s kojim pravom određeni muškarci zahtevaju da devojke koje bi oni želeli za sebe, poseduju moralne vrline koje oni prvi ne poseduju? S kojim pravom zahtevaju da devojke budu pristojne, dok se oni svaki drugi dan opijaju kao stoka? S kojim pravom zahtevaju da devojke budu vredne, a oni sami ne izbijaju iz kafane? S kojim pravom zahtevaju da devojke budu verne, a oni maltene na svakom uglu imaju po jednu “razbibrigu”? I da ne nabrajam dalje.
Svi se vi žalite kako je suprotan pol ovakav i onakav, a niste u stanju da pogledate u ogledalo i prvo primetite svoje loše osobine. A ne dao Bog još i da pokušate da se promenite!
Dok to ne uradite, džaba ćete tražiti devojke i po crkvama, jer te koliko mnogo vrede, toliko ih je teško i zadržati jer za razliku od seoskih/gradskih fufica one znaju da cene sebe toliko da ne žele da imaju posla sa ispičuturama, probisvetima i bitangama. Daće vam šansu da se promenite, ali ako primete da vas baš zabole da date nešto zauzvrat, šutnuće vas bryinom svetlosti.
Najlakše je žaliti se kako vam je život težak i za to kriviti druge. Davnih dana sam ja prestao da varim te priče kako “vilenjaci, jednorozi i vražji trolovi ne žele da puste poštenog čoveka da napreduje… (cug piva)”
Nego vi svi lepo žrtvujte malo svojih “građanskih prava i sloboda”, postavite sebi neke moralne standarde i naučite da ih se držite. Pa ćete videti kako više nećete morati da jurite za devojkama nego će one same da prilaze vama kad jednom primete koliko štrčite iz šume mentalnih mediokriteta i moralnih škartova.

I sad može slobodno da se javi neko ekstra-pametan sa onim čuvenim kontra-argumentom: “Tebi očigledno fali malo dobrog seksanja”. Zabole me baš.
Istina nikad nije ni bila na strani prostaka.

veliki lajk za ovaj post attila? ali ja za razliku od tebe devojke pronalazim na otvorenim mestima kao sto su diskoteke,privatne zurke i kafici.
a za one malo povucene i ozbiljne ljude koji se neznaju zajebavati sa zivotom traze devojke u kafanama i crkvama ali tamo ih je tesko naci... bar ja tako mislim ali jos nisam pao na taj nivo,mada nisam jos isao u crkve d trazim devojku.
najbolji preduslov za dobru devojku je :
dobar auto,motor i kuca. .....a da i novac naravno :)

Krokete, to pricas kada ove odavde zamene mesto izlaska kada tamo odu jel. Drukciji je vazduh na moru onako otvoreniji .

Attila svaka cast. Pridruzujem te extra skromnoj kolekciji NORMALNIH ovde.

A ti NA, dok budes vadio "gospodjice" iz "gospodja" i "gospodicni", kao kukolj iz zita, seti se da je semantika poprilicno sterilna nauka. (Dok budes trazio ovu rec po Vujakliji, zeljno cemo iscekivati tvoj sledeci upitni post).

Attila, prijatno iznenađenje od tebe. Svaka čast na postu.
Svaka ti je ka' Njegoševa.

@Atila mislis da u selu od 1000-1500 stanovnika ide neko u crkvu,mlada devojka ?? :nono:
Bas zato sto ne ide po kafanama nije se ni ozenio,da malo cesce ide po kafanama,da povisi ton pa neko bi primetio takvog coveka,koga briga za jos jednog seljaka koji zivi od svog rada...

Tesko da bih i ja nasao devojku ispred crkve ili na njivi,ja sam malo cesce po kafanamakaficima,zurkama,turnirima,okupljanjima,ali me ima i na njivi i ja se ne zalim za mene,ali mi dodje zao tih momaka koji su posteni pa ih zene preje**,a opet mi zao i devojaka koje su dobre i idu na njivu ali za dnevnicu dok je muz u kafani i jebaj* ga nema tu pravila i zlatne sredine.

Ono sto je sigurno krenes redom pa ce naici neka sto valja. :ppozdrav:

@Chickenlover zavrsio sam gimnaziju i dosta naucio u toj skoli tako da mi vukajlija i slicne knjige nisu potrebne.

u pravu si north armi,ti si moj covek.... samo sto nisi crnogorac kao ja :haha:

Maaa znas kako...ja gledam ovako poradim sve na vreme i kako Bog zapoveda,tako radi vecina ljudi e onda imas dalje podelu oni koji odu da spavaju a pare im pojede mrak,one koji opet nastave da rade a ne znaju ni kome ili ovakve kao ja koji izadju i provedu se. :ppozdrav:

Manje je verovatno da ce devojke ici u crkvu u gradu, nego na selu.

NA, neki su ovde isli i na fakultet, al jos cekaju tvoj prirucnik za razvrstavanje zena po sufiksima "gdja", "gdjica" i "gdicna". A tek prilog Narodnom kuvaru u vidu dlake bez jaja...specijalitet, samo tvoj, sigurna sam.

Ali najludje su mi te tvoje "devojke" koje imaju MUZEVE po kafanama. Mozda bi ti ipak trebalo da skines prasinu sa nekog recnika.

Moje devojke su devojke,a ne polovne zene koje su udane ili samo "zive sa njima" dok su oni po kafanama.

Uvek sam se drzao one stare izreke koju mogu i sad cuti da bih drzao do nje kao do prave dame ona se mora tako i ponasati kako sa mnom tako i u drustvu.

Znaci ako se zena uda, pa razvede, ili zivi sa nekim, pa se raskanta sa tim istim, onda je polovnjaca? Ili to samo vazi za one udate nadnicarke ciji muzevi imaju kafanski sindrom? Nesto mi cak ni tvoj sovinizam ne deluje upotpunjen. Moraces da poradis na tome.

Nije to sovinizam,ali placati necije greske nema smisla....biti rame za plakanje zeni koja se udala svesno za nekog ko ne izlazi iz kafane mi nema smisla,ali eto i to je neciji zivot.
Ako je zena bila udana pa se razvela mislim da nije moguce da se 2X venca u crkvi,pre dok je bilo reda i morala takva zena na drugom vencanju nije nosila vencanicu(belo simbol nevinosti jer ona vise nije bila nevina,ne misli se samo na 1 sex),ali danas zivimo u modernom svetu u kome je bas super dovesti takvu zenu. ::svaka cast::
Post je spojen: [time]1283292347[/time]

Nazad
Vrh