Prosto me zapanjuje koliko je dvosmislenih postova izneto kako od strane muških- tako i ženskih učesnika u ovoj diskusiji. Nisam ni ja neki svetac, ali ovoliko prikrivenih vulgarnosti u postovima čak ni ja ne dozvoljavam sebi. Dajte primetite se malo!
Elem. Ovi što se žale da nemogu da nađu pristojnu devojku neka procunjaju malo i na drugim mestima sem kafane. Aj’ da razumem što ne žele da idu u pozorište, biblioteku i tako neka druga ozbiljna mesta. Ali što se niko ne seti da nedeljom ode u crkvu? Tamo ne zalaze ni sponzoruše, ni seoske k....
Na kraju Bogosluženja biste mogli prići nekoj devojci, upoznati se, odvesti je na sladoled ili šta ja znam – ovo prepuštam vašoj originalnosti. Fazon je u tome što će ta devojka 90% da bude fina, patrijarhalno vaspitana, poštovala bi vas kao muškarca i čak bi se prihvatila i motike.
Ali da pređem i na drugu stvar: s kojim pravom određeni muškarci zahtevaju da devojke koje bi oni želeli za sebe, poseduju moralne vrline koje oni prvi ne poseduju? S kojim pravom zahtevaju da devojke budu pristojne, dok se oni svaki drugi dan opijaju kao stoka? S kojim pravom zahtevaju da devojke budu vredne, a oni sami ne izbijaju iz kafane? S kojim pravom zahtevaju da devojke budu verne, a oni maltene na svakom uglu imaju po jednu “razbibrigu”? I da ne nabrajam dalje.
Svi se vi žalite kako je suprotan pol ovakav i onakav, a niste u stanju da pogledate u ogledalo i prvo primetite svoje loše osobine. A ne dao Bog još i da pokušate da se promenite!
Dok to ne uradite, džaba ćete tražiti devojke i po crkvama, jer te koliko mnogo vrede, toliko ih je teško i zadržati jer za razliku od seoskih/gradskih fufica one znaju da cene sebe toliko da ne žele da imaju posla sa ispičuturama, probisvetima i bitangama. Daće vam šansu da se promenite, ali ako primete da vas baš zabole da date nešto zauzvrat, šutnuće vas bryinom svetlosti.
Najlakše je žaliti se kako vam je život težak i za to kriviti druge. Davnih dana sam ja prestao da varim te priče kako “vilenjaci, jednorozi i vražji trolovi ne žele da puste poštenog čoveka da napreduje… (cug piva)”
Nego vi svi lepo žrtvujte malo svojih “građanskih prava i sloboda”, postavite sebi neke moralne standarde i naučite da ih se držite. Pa ćete videti kako više nećete morati da jurite za devojkama nego će one same da prilaze vama kad jednom primete koliko štrčite iz šume mentalnih mediokriteta i moralnih škartova.
I sad može slobodno da se javi neko ekstra-pametan sa onim čuvenim kontra-argumentom: “Tebi očigledno fali malo dobrog seksanja”. Zabole me baš.
Istina nikad nije ni bila na strani prostaka.