Rešio seljak da se ženi

Buduci muz ce znati "to da radi" pvde su sve spremni momci koji pucaju od snage i zdravlja. :D

N.A. muro zboris :D

a imam jedno pitanje za clana chickenlover: koliko imate godina? tj bar okvirno, i jeste li gospodja, ili gospodjica? nisam bas naj naj pratio temu...

chikinlover trazi nekoga zar ne vidite , e sada ko ja manga da to .... :cao: :
necu da pricam vise necu da gresim toliko od mene pa vi vidite ,ko hoce da vidi :sreca:
pozdrav

Cccccc...eto, cim se zensko malo nasali, nadje se neko da bude bezobrazan. Krivi su vam roditelji (obavezno tudji, nikad svoji), skola, drustvo, cak i odredjeni TV kanali (za neupucene, televizor ima dugme za OFF), samo sopstveno ponasanje nikad ne bi doveli u pitanje. ::lose::

"Jadan ja, jadan ja"....Play it again Sam.

Ma hajde, dajte bez ljutnje molim.
Taman i da traži, eh, blago njoj samo jedna, a njih na forumu cijelo čudo neoženjenih..

Gospođica zaslužuje poštovanje samom svojom pojavom na ovakvom imaginarnom ''mjestu'' gdje prevladava hrpa mudonja :haha:, i vi koji ste neoženjeni, ako ništa drugo, pa makar ju pitajte za savjet, što žene vole, kako pristupit, gdje,...

Pokažite joj da muški nemoraju biti samo svinje, možemo biti i majmuni, a ponekad i ljudi.

Daje ljudi mlad sam za zenidbu,prvo ujaka da ozenim on je decko sa sela,vredan,radan ali povucen a takvi bas nisu na ceni... lako cu ja za sebe. :D

mucobieno je napisao(la):
N.A. muro zboris :D

a imam jedno pitanje za clana chickenlover: koliko imate godina? tj bar okvirno, i jeste li gospodja, ili gospodjica? nisam bas naj naj pratio temu...

Nas uvazeni clan chickenlover je Gospodjica... Fina , nada sve obrazovana!

:sreca: :cao: ::vino::

Auuu pa ja kad bih čekao da oženim sve u familiji starije od mene, taman bih se oženio pred penziju :haha: :haha: :haha: :haha:

Gospođice chickenlover, svaka je na mestu. Iako je i u tatka naj........ . lepo Vam stoje i druge opaske, da ih ne nabrajam. Ako ćete nastaviti u tom stilu rado ću Vas povesti na skup sa još jednim članom iz Vaše okoline i naravno vratiti na vreme na farmu. Voleo bih da čujem a i vidim junake na delu (bez ljutnje molim). Ujedno bi to , koliko vidim i za Vas bila zgodna prilika da ''naletite'' na nekog iskrenog farmera. Možda su malo sramežljivi ali je bitno da nisu pokvareni, makar i kada traže ujnu.Sve najlepše! :ppozdrav:

Tesko je danas naci osobu koja je dovoljno postena i voljna da sa nekim finisira kucu i malo poradi po njoj ne mora rmbati u svinjcima,na zalost velika vecina devojaka-zena gleda samo da se dokopa stancica.
Sto je valjalo iz njegove generacije to se odavno udalo...

@Karalic, @rebeljac, @petarHR....hvala. :D Lepo je videti da TOTAL, osim korova, nije kod svih ubio i osecaj za civilizovano ponasanje. Ostalima najtoplije zelim da svoje manire, primerene stocnoj pijaci, u najskorije vreme podvrgnu ozbiljnoj reviziji.

@rebeljac, veoma bih rado prihvatila tu ponudu, da IKAKO mogu da ostavim farmu. Nazalost, to nije moguce, jer nema ko drugi da obavi moj posao.

Ako pitas da li mi je tata Hrvat, odgovor je da. Valjda mu onda dodjem "gospodicna". Al samo kad sam tamo. Ovde sam inkognito. :haha:

Nazad
Vrh