Ko filozofira bre? Ja sam samo revoltiran ovom navalom neženja!
Pokrenem monolog sa ciljem da se neko fino devojče što čita forum preko tatinog ramena malčice zainteresuje za mene, a ono umesto devojčica doleteše bečelori! 
Imam ja jedan konkretan predlog za vas: hajte vi u Bugarsku, a meni ostavite ove Vojvođanke, ha?

Pokrenem monolog sa ciljem da se neko fino devojče što čita forum preko tatinog ramena malčice zainteresuje za mene, a ono umesto devojčica doleteše bečelori! 
Imam ja jedan konkretan predlog za vas: hajte vi u Bugarsku, a meni ostavite ove Vojvođanke, ha?

Videće zgodnog dečka sa malo vickastim smislom za humor, koji voli da se gađa rečima iz Vujaklije i Rečnika stranih reči i izraza, koji voli da se frlja s padeži kako mu se ćefne... Dečka koji širi pozitivnu energiju oko sebe i kao sunce greje duše ogrezle o ledeni zadah čemera što su im na pleća natovarile mračne godine provedene pod Slobom i ovim novim dripcima... Videće snagu koja kulja iz dubine njegovog poetskog srca! Snagu koja klade valja i sa sobom nosi duše malih ljudi, uzdižući ih poput vetra u visinu, i postavljajući ih na zlatni Tron Sreće, barem tih par sekundi što im prođe u smehu... Videće Viteza od Osmeha! Videće onog za kim svačije srce žudi, za kim se svi vapaji uzdižu u Nebesa moleći Boga: samo njega! Samo njega nam podari!