Rešio seljak da se ženi

šandor je napisao(la):
Ajmo na spavanje :haha: :haha: :haha:

Ljudi, lepo nam je rekao čovek da idemo na spavanje, mi zajebemo svaku temu koje se dotaknemo... :haha:

Nemojte vas dvojica više otvarati vaša "poetska" srca jer vaša poezija izgleda kao partizanske šifre od 1941-1945. :haha:

AHA! Sad smo MI, je li? Kad se nešto zezne onda smo kolektiv! A kad trebaju neka khm-khm... OZBILJNIJA posla da se obave, onda smo Nezavisni Sindikat, je li? Svako za sebe, je li? :nono:

Jooooj, Dukanac!!! :haha:

Post je spojen: [time]1277422097[/time]
Najpametnije ja i ovako nisam mislio da preko ove teme nedjem devojku a ni najmanje da ometam druga Atilu Hunskog u svom pohodu , aj vidimo se drustvo........... :ppozdrav: :spavam: :spavam: :spavam: :spavam: :spavam: :spavam: :spavam:

Blagodarim, druže IMT-550! :D Videćete vi sledeće godine kad vam banem na forum sa haremom žena! Ala ću se ja onda smejati! :haha:

Joooj kad na dogodine kolega Attila bane sa haremom od 49 žena....Al ce biti veseloooooo...... :haha: :haha: :haha: :haha:

Odoh ja da :spavam: i da sanjam neku miražinku, a u 5 ustajem pa u maline... :udri:

Sada mi se smejete, ali dogodine ću da pokupim sve što valja u Vojvodini, a vama će onda preostati samo da blenete i da se oblizujete! :D

I još ću vam s tamburašima pevati na uvce:

Sedi mala dušmanu na muci:
Stisla noge pa je ne da Duci!

Ne da je ni komšiji što žanje,
A bećaru Kenguru još manje!

:haha:

Momci, lijepo me nasmijaste na ove dvije strane, ali nemojte da bude i ove godine: jesen dodje ja se neozeni. Nego se ozbiljno vatajte... znate vec za sta, pa da najesen :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Jbg, mora neko da vas opeva! Take dve junačine se ne rađaju svaki dan. :p
Post je spojen: [time]1277495652[/time]

To je razlog zašto forum koči! Server još uvek ne može da svari pesmu i da je prosledi! :haha:

Mislim da mnogo krivice ima i u roditeljima tih devojaka. Nemoj dete da se mucis kao sto smo se mi mucili, platice ti tata garsonjeru od 18 kvadrata u Sremcici, a ti radi za 150 evra, naci ces valjda nekog u gradu. O gradskim devojkama (medju koje ubrajam i same "devojke" od 35g) koje ne bi u selo da i ne pricam...

Slazem se sa tobom u potpunosti.....Koja ce danas doci na selo da mi kuva,pere itd......sve sad hoce nekog bogatasa koji ima kucu k"a hotel....i da ne radi nista nego samo da se j"e.....jbg....tako je sve danas.... :udri: ::lose::

Čini mi se da će te devojke morati da malo spuste standarde, jer to što one oće nema više ni u serijama....

Najgore te lude koje rade svastakao devojke nakraju se i udaju dobro za bogatog i zive dobro .A one postene odu za nekoga mucenika ili propalicu i opet na j..u. :zli: :zli: :zli:

Nazad
Vrh