milanso je napisao(la):Gigo, kako ce dete odrasti, najvise, pa skoro i skroz zavisi od roditelja. Naravno da ce oni koji ne uspeju odgajiti dete za sve okriviti doticne. Ako neko misli da mu PINK lose utice na dete, neka ga izbrise iz memorije, a ne kada uvidi da nije uspeo da odgaji dete, zbog svoje nesposobnosti, okrivi PINK. Pored svega dostupnog na internetu, vi se uhvatili za PINK . Sto se tice Amerikanaca, nista mi se ne razlikuju od Rusa, Kineza, Bugara, ili Liliputanaca .
Sve to stoji da neki roditelji ne uspeju da vaspitaju decu,jer neznaju,nije ih briga ili su i sami nekulturni,propalice i ološ.
Ali suština je da roditelji danas imaju ogromnu konkurenciju,i to NELOJALNU.Kad se sve sabere oni danas nemogu da imaju ni 20 ili 30 % uticaja na decu,u borbi sa svim drugim medijima i pojavama.
A čovek,posebno dete pošto još ništa nerazume,uvek ide linijom manjeg otpora.Pa mu je lakše da bleji,nego da uči.Ili da ukrade,nego da proba da nadje neki posao.
Pa da,što da se muči!
To ti je kao što ti hoćeš da prodaš debelo svinče po 150 din/kg, a onda se nadju oni koji će isto to uvesti iz nekih zaliha od 30 godina i prodavati gotove polutke po 100 din.
I onda ja kažem da si ti nesposoban, i da si ti kriv što nemožeš da prodaš,!!!
A za ovo za Amere,vala svaka ti čast!
Mene bi bilo sramota da kažem tako nešto... Baš ti se divim!