Rešio seljak da se ženi

E moje nezenje,pa vi bi na forumima zene da nadjete :haha:
A znate li gde se to nekad radilo (gosn Peto docarajte im malo..) na takvim mestima se jos uvek mogu naci devojke po vasim kriterijumima...
Attila,sprovedi malo tu tvoju poeziju u praksu (ili te je sramota:haha:) pa neces omanuti sigurno!! :ppozdrav:

Alo momci, vi samo devojke ovo, devojke ono. Jel neko ovde cuo za ZENE? Hmmm, kad bolje razmislim, verovatno su samo MUSKARCI upoznati sa egzistencijom ZENA. Bice da ovde nema puno takvih. Al evo jedne ZENE, koja za cudo vec zivi na selu, i to je iz grada POBEGLA da dodje na selo. Pa sad nemoj vise niko da kaze da i to ne postoji.

Postovana gospodjo Chickenlover!
Ovde se prica o momcima koji pokusavaju da nadju devojke koje ce kasnije pretvoriti u zene a isti ce postati muskarci :sta: i mislim da bi bilo malo nepravedno prema muskarcima kad bi momci pricali i diskutovali o zenama :bravo: :haha:
Usput,bas mi je drago sto se i dame ukljucuju u ovu temu,verovatno ce biti zanimljivija...

Znaci ovo su stranice ekskluzivno za nedopecene momke?

Zanimljiva je ta teza o pretvaranju momakau muskarce od kad uspeju uveriti devojke da ce se ostvariti kao zene kad pocnu da im peru gace. ::lose::

Darosavac je napisao(la):
Slazem se sa tobom u potpunosti.....Koja ce danas doci na selo da mi kuva,pere itd......sve sad hoce nekog bogatasa koji ima kucu k"a hotel....i da ne radi nista nego samo da se j"e.....jbg....tako je sve danas....

I kome ti to "gospodjo"? :nono:

chickenlover je jedna fina Gospodjica, i kao takvoj ima da odnosimo sa duznim postovanjem :cao:
I naravno, da pokusamo da joj promenimo status u Gospodja, tj, da je udamo :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Fali nam ovo i ono , pa one vole samo vile i vilenjake kao i dobar auto. Ako je slobodna i kaže ili uradi nešto odma je babaroga a ako ćuti onda je tupava i na...e u životu. Pa u koju grupu sebe kao muškarce svrstavate. Šta Vama fali i može li se naći zakrpa za rupu.Ne mogu da razumem da mlad čovek i pomisli da on nije prilika za neku gospođicu pa joj zato nikada i ne priđe. Za kompom i u bircuzu bi mogli do zore a da se malo udvarate obigravate oko mlade i lepe žene to Vas mrzi. Još malo pa ćete biti matora zakerala kojima sve smeta. Treba biti duhom lep i bogat a sve se ostalo stvori, udvoje još i pre.Svako ima dovoljno za neki početak.
Baš mi je milo što Vas je gospođica Chickenlover izprozivala. Gledajte da se i dalje brukate i da nalazite mane i opravdanja prilikom upoznavanja. Imate i poruku , pa sad...
Pozdrav! :veseljak::

Pa mlada je kad mase krilcima, a matora kad samo proteze noge. :haha:
Post je spojen: [time]1282857053[/time]

A ti darosavac, sta se brines? Znas onu poslovicu "u matorog tatka, najbolja je patka". :haha:

Nazad
Vrh