Rešio seljak da se ženi

Ko filozofira bre? Ja sam samo revoltiran ovom navalom neženja! :haha: Pokrenem monolog sa ciljem da se neko fino devojče što čita forum preko tatinog ramena malčice zainteresuje za mene, a ono umesto devojčica doleteše bečelori! :haha:

Imam ja jedan konkretan predlog za vas: hajte vi u Bugarsku, a meni ostavite ove Vojvođanke, ha? :D :haha:

Attila M. je napisao(la):
Ko filozofira bre? Ja sam samo revoltiran ovom navalom neženja! :haha: Pokrenem monolog sa ciljem da se neko fino devojče što čita forum preko tatinog ramena malčice zainteresuje za mene, a ono umesto devojčica doleteše bečelori! :haha:

Imam ja jedan konkretan predlog za vas: hajte vi u Bugarsku, a meni ostavite ove Vojvođanke, ha? :D :haha:
A sho u Bulgariu......... :sta: :sta: :sta: blize je Rumunija........ :haha: :haha: :haha:

Ma ite kud koji, samo nemojte zujati tu oko mene! Pomisliće devojke svašta! :haha:

Te što čitaju preko tatinog ramena verovatno ne mogu ni prekidač za struju da dohvate, nzm šta si se navrzao na decu... :haha: :haha: :haha:

A što se tiče tvog predloga, smatraj da je u startu odbijen (JEDNOGLASNO)!!! :zli:

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Dukanac je napisao(la):
Te što čitaju preko tatinog ramena verovatno ne mogu ni prekidač za struju da dohvate, nzm šta si se navrzao na decu... :haha: :haha: :haha:

A što se tiče tvog predloga, smatraj da je u startu odbijen (JEDNOGLASNO)!!! :zli:

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Ma dvoglasno i ja se racunam......... :haha: :haha: :haha:

Eh, vidi se da u životu finu ženu niste videli! Te se ne eksponiraju na šipkama u kafićima, nego ćutljivo sede i gledaju kako da udovolje svojim roditeljima. Te su stalno kod kuće, rade i uče, itd.
E TAKA MENI TREBA! :D

A takve su naravno iza očevih ramena i sa divljenjem gledaju šta im otac pametno zbori na ovom cenjenom forumu... I da vam ne objašnjavam dalje... BEŽTE BRE U TUNGUZIJU DA VAS NE VIDIM! Pokvarićete mi ovo malo zdrave omladine što je ima! :haha: :haha: :haha:

I tako to bese.Prica dosla kraju

Ziveo seljak do kraja zivota sam jer mu drugovi ne pomogose da se spari sa nekom lepom seljancicom.
U tugi i samoci njegovo iznemoglo srce niko nije omgao da izleci.I seljak je iscezao sa Zemaljske kugle.
Na scenu su dosli neki novi ljudi koji se nisu secali ko je to bio seljak i kada je ta ljudska vrsta ikada hodala na planeti zvana Zemlja.

Epoha seljaka se nasilno zavrsila zato sto je to neko namerno hteo. :cao:

Večnaja pamjat bratu Kenguru... I da znaš, bate Kengure: ta *ovna što su te turili pod zemlju, zažaliće! Proćiće isto kao i ti! :haha:

A takve su naravno iza očevih ramena i sa divljenjem gledaju šta im otac pametno zbori na ovom cenjenom forumu... I da vam ne objašnjavam dalje...

Upravu si, ali kada njihov tata udje u ovu temu i one vide šta si sve ti lupetao, definitivno ce odlučiti da se ne udaju nikad u životu.... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Dukanac je napisao(la):
A takve su naravno iza očevih ramena i sa divljenjem gledaju šta im otac pametno zbori na ovom cenjenom forumu... I da vam ne objašnjavam dalje...

Upravu si, ali kada njihov tata udje u ovu temu i one vide šta si sve ti lupetao, definitivno ce odlučiti da se ne udaju nikad u životu.... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

To TI misliš! :nono: Videće zgodnog dečka sa malo vickastim smislom za humor, koji voli da se gađa rečima iz Vujaklije i Rečnika stranih reči i izraza, koji voli da se frlja s padeži kako mu se ćefne... Dečka koji širi pozitivnu energiju oko sebe i kao sunce greje duše ogrezle o ledeni zadah čemera što su im na pleća natovarile mračne godine provedene pod Slobom i ovim novim dripcima... Videće snagu koja kulja iz dubine njegovog poetskog srca! Snagu koja klade valja i sa sobom nosi duše malih ljudi, uzdižući ih poput vetra u visinu, i postavljajući ih na zlatni Tron Sreće, barem tih par sekundi što im prođe u smehu... Videće Viteza od Osmeha! Videće onog za kim svačije srce žudi, za kim se svi vapaji uzdižu u Nebesa moleći Boga: samo njega! Samo njega nam podari!
I znaće: molitve su im napokon uslišene...

Ko je sve ovo pročitao, svaka mu čast! :haha:
Post je spojen: [time]1277420066[/time]

Evo, sad ću da zauzmem tvoje malopređašnje mesto... :haha:

Pročitao sam, ali za malo je bilo :spavam: :spavam: :spavam:

Koliko vidim, ovde nema nista od mog odlaska na miraz, tako da ja odoh dalje da trazim ljubav svog života... :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri:

Ako neko ima neki predlog neka me kontaktira na pp.... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Jao, Dukanac! Eto, ja se živ odrah pokušavajući da usadim malo smisla za poeziju u tu tvoju tvrdu glavu, da bi mogao da topiš srca finim devojkama... A ti zevnuo ko magare i otišao! :sta: Pa kako čovek s tobom da izađe na kraj, crni Duka? :haha:

@Šandor
A ti idi spavaj i da napokon započneš posao koji si trebao da obaviš pre minimum 16 godina! Jooooj, kako si nas sve ovde zeznuo! :haha:

@ Kengur, sve procitao, zamalo nisam zaspao, nista nisam razumeo. ::spreman na sve::

(osim da nema miražinke za mene) ::pomoc:;

@ Attila: Vidim koliko se ova tvoja poezija tebi isplatila, sve se tope ko secer na kiši... :haha: :haha: :haha:

Pa naravno da su se sve istopile! Eno: sad ih majke skupljaju ašovčićem! :D :haha:

@Dukanac

A ja otvorio moje poetsko srce :haha: da ti objasnim situaciju naseg dragog nam Attile.
Malo kroz poeziju ni on sam se nije prepoznao :haha:

A ti ne razumeo :nono:

Kengur je napisao(la):
@Dukanac

A ja otvorio moje poetsko srce :haha: da ti objasnim situaciju naseg dragog nam Attile.
Malo kroz poeziju ni on sam se nije prepoznao :haha:

A ti ne razumeo :nono:

Sorry, bate Kengure! Nisam navikao da me živog turaju u legendu... :haha:

Nazad
Vrh