Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Izgubio sam 2 noza sa grubera u poslednje dve godine i stavio sam neke zamenske nozeve sa kojima nisam bio zadovoljan posto su se mnogo trosili. Juce sam uzeo 2 original Horsch noza.
Na slikama se vidi novi noz i stari koji je uradio 4.000 KJ. U duzini skoro da i nema razlike ali se prilicno istanjio u odnosu na nov noz.
To nije nista sto se istanjio, drugi ne bi izdrzali tako ni do 500kj.
Sve u svemu samo ime Horsch reci to je dovoljno.
Cici posto je bio jedan noz?Moze i na pp odgovor
Noz je sa Vidia vrhom. Jednom davno su mi objasnjavali da je tehnologija pravljenja materijala preuzeta iz rudarske industrije. Cena je 80 i nesto eura verovatno +pdv. Nije mi jos stigao racun pa neznam tacnu cenu.
Der Maschinenring Haldensleben u. Umgebung ist Ihr professioneller Anbieter von Leistungen für Mitglieder, Gemeinden und Unternehmen in der Region Haldensleben u. Umgebung.
Cici da li hoce da ti se napuni (zabetonira) zadnji valjak na gruberu/tanjrači zemljom ili ti čistači dobro odradjuju posao i sve skinu? Gledam tip zemlje koji radis i vidim da bih ja tu sa obicnim cevastim valjkom plakao posle 1h posla.
Prva, druga, kuplung treća, ruski ti je menjač sila...
Na ovom danasnjem snimku se delimicno vidi kako izgleda valjak. Juce je malo vise lepilo ali nije smetalo u radu. Bilo je situacije da je blokirao valjak ali pola metara unazad i uglavnom izbaci.