Razrivač (Gruber)

Da da, odlicno izgleda, samo da sacekamo jesen.
Koliko sam pratio na casu gruberom moze (valja) osnovna obrada kad je suva jesen.

neki dan je masina testirana odlicno radi::svaka cast::::svaka cast::::svaka cast::::svaka cast:::cao::cao::cao:

- - - - - - - - - -

[video][/video]

- - - - - - - - - -

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

Zavrseno gruberisanje strnjista. Radili smo na dubinu od oko 12 - 15 cm sa montiranim krilima na radne organe. Potrosnja mi je bila 7 lit/KJ gde sam mogao voziti u 12. brzini ( 10.5 - 11 km/h ) ali je bilo parcela gde sam morao u 11. brzini ( 8.5 - 9 km/h), tu nisam merio ali je verovatno potrosio oko 9-10 litara.

Parcela od 56.5 KJ je poceta juce u 18h i danas prepodne u 11h bila gotova iako je brzina bila samo 8.5 - 9 km/h.

Zavrseno gruberisanje strnjista. Radili smo na dubinu od oko 12 - 15 cm sa montiranim krilima na radne organe. Potrosnja mi je bila 7 lit/KJ gde sam mogao voziti u 12. brzini ( 10.5 - 11 km/h ) ali je bilo parcela gde sam morao u 11. brzini ( 8.5 - 9 km/h), tu nisam merio ali je verovatno potrosio oko 9-10 litara.

Parcela od 56.5 KJ je poceta juce u 18h i danas prepodne u 11h bila gotova iako je brzina bila samo 8.5 - 9 km/h.
Nema prskanja?da li ostane neki procenat neunistene trave i sta dalje planiras?

Nema prskanja?da li ostane neki procenat neunistene trave i sta dalje planiras?

Prskacemo za mesec, mesec ipo dana ili otkud znam kad bude krenuo korov ponovo. Ne prezivi bas nijedan korov. Zato sam gore u onom postu naglasio da sam radio sa krilima. Posle prskanja ce biti jos jedno gruberisanje na 20+ cm bez krila a na parcelama gde je potrebno ici ce podrivac ( tamo gde jos nije radjeno )

A brzi ste, mi radimo malo sporijim tempom. Ergela je manja, pa radimo i bez krilaca.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh