Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ono drugo sto mi se ne svidj je valjak. Po meni on treba da je dosta tezi jer on u sustini "radi posao" iza radnih organa.
Ili Kockerling !Sanji odlicno je uradjena vecina posla na gruberu, ali ja bih imao dve zamerke. Ovo je iz iskustva pa cu preci na stvar.
Prvo sto mi se ne svidja je izbor radnih organa. Ugao radnih organa je isuvise tup i moj ti je predlog da ih u buducnosti zamenis sa radnim organima tipa Simba(Horsch). Te radne organe cini mi se da imaju i u Sirigu.
Ono drugo sto mi se ne svidj je valjak. Po meni on treba da je dosta tezi jer on u sustini "radi posao" iza radnih organa. Po meni valjak je danas u poljoprivredi jedna jako bitna stvar i danasnja poljoprivreda prosto zahteva njegovu upotrebu.
Inace posao je za svaku pohvalu i da sam znao ranije da iams takav zanat u rukama sigurno bi mi ti radio setvospremac.
До које дубине можеш да радиш са 9 тела и 105 кс?Takve ja imam, mi vucemo sa 105 ks 9 radnih tela ali bez krilaca, ovo mu je na knap na maksimalnu dubinu.
Kameni de baš mene da uslikaš.
Sanji odlicno je uradjena vecina posla na gruberu, ali ja bih imao dve zamerke. Ovo je iz iskustva pa cu preci na stvar.
Prvo sto mi se ne svidja je izbor radnih organa. Ugao radnih organa je isuvise tup i moj ti je predlog da ih u buducnosti zamenis sa radnim organima tipa Simba(Horsch). Te radne organe cini mi se da imaju i u Sirigu.
Ono drugo sto mi se ne svidj je valjak. Po meni on treba da je dosta tezi jer on u sustini "radi posao" iza radnih organa. Po meni valjak je danas u poljoprivredi jedna jako bitna stvar i danasnja poljoprivreda prosto zahteva njegovu upotrebu.
Inace posao je za svaku pohvalu i da sam znao ranije da iams takav zanat u rukama sigurno bi mi ti radio setvospremac.