Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja je tanjiraca u pitanji i sa kojim diskovima?Radio sam sa tanjiracom ali plitko moze da odradi,svega par cm.Da nabavljam neke teske opet mi se ne cini dobro.Njive su mi po 1-2 hektara ali nisu dugacke,vise su nekako kockaste i taman dodas gas ono si dosao na kraj njive.Nisam vise pametan sta da radim a da bude efektno.
Tanjiraca je lemind.Ima one nazubljene i nenazubljene diskove.Kakva god da je mislim da ne moze da uradi posao.Svi oru niko ne pokusava osim mene nesto drugo da uradi.U nekadasnjem PIK-u su koristili tanjiracu od 1600kg i ona u dva prohoda uradi 5-10cm ali to su jako velike njive i ja na maloj njivi ne mogu toliku masinu da okrecem.Kako god zemlja je jako zbijena i tvrda.Tesko prima i tesko otpusta vlagu.Tzv. smonica.
sa rajkom 65Sa čim si vukao?
Dal bi gruber nesto uradio u cilju pripreme za psenicu posle kukuruza i na teskoj zemlji???
Vidim svi gruberisu strnjiste,pa necu valjda posle psenice opet da sejem psenicu.
Skrbic je jedno vreme promovisao Horsch, sta mu sad bi da je tanjiraca naj bolja???