Razrivač (Gruber)

3500 a nebi ni da otpusti skoro nista...mana je sto su gume dosta lose,a tanjiraca ne kopira teren nego samo kolko spustis prednjicu tj dignes tockove tolko ide dole jer je sve na jednoj rami,dosta je niska masina svega 60cm,to je za obradu do 15cm.
Jos se mislimo dal da uzmemo ili ne..

Po stoti put gledam ovaj klip sa Satex-ovim gruberom. Da li neko ima ovakav gruber, i pošto na sajtu piše da može se vuče i sa traktorom od 70 ks, da li je možda neko i to radio?

Po stoti put gledam ovaj klip sa Satex-ovim gruberom. Da li neko ima ovakav gruber, i pošto na sajtu piše da može se vuče i sa traktorom od 70 ks, da li je možda neko i to radio?
http://poljoinfo.com/showthread.php?742-Razrivač-(Gruber)/page12
Na ovoj i na predhodnim stranicama (11,10), je nesto pisano o tome. Po meni,za satexov gruber 2,5 m, treba traktor od bar 80 ks zbog gabarita prvenstveno a i zbog snage, za koliko toliko lep rad u nasem zemljistu.

@Peter
Pročitao sam sve, a mene interesuje kako si ti zadovoljan sa tim gruberom? Ja sam razmišljao da uzmem za 577 sa 5 radnih organa, stim da sam vukao nšto slično letos i išlo je jako lepo... I da li znaš možda koliko je težak?

Zadovoljan sam, lep posao odradjuje. Normalno ima sitnica koje bi se mogle popraviti, koje je delimicno proizvodjac i popravio.
Za tezinu nisam siguran, ali verovatno cu ga koristiti ovih dana, pa mogu izmeriti.

Ako ti nije problem izmeri ga pa mi javi... A cena, mislim da si napiso 2800 evradi?

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

sanji, stvarno verna kopija, svaka čast ali imam jednu zamerku ! Table za označavanje "gabarita" treba da zameniš mesta:osmeh:

ako je vam,je to jedina zamerka ,,to cu lako da zamenimm

- - - - - - - - - -

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

Koji predlog imate da stavim radni organ na duplu s oprugu na gruberu za bolje mešanje zemlje i biljnih ostataka posle žetve pšenice?U toj operaciji ne mislim da mi je dubina presudni faktor već što bolje mešanje zemlje i slame.

Nazad
Vrh