Sta mslite za ovaj gruber http://www.kupujemprodajem.com/gruber-podrivac-1280953-oglas.htm?filter_id=6034173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam probao sa Claasom i gruberom 5 tela ali nisam skidao krila sa radnih organa, samo sam radio kako je bio nastelovan na mozda nekih 15cm dubine i nisam postigao zeljeni efekat ali cu ove godine mozda pokusati bez krila, dublje jer verujem da bih dobio zeljeni efekat skrivanja bar 80% kukuruzovine.
Radio sam sa 82-kom i IMT FOP gruber sa 9 radnih tela, iz dva puta sam sakrio nekih 80% kukurzovine i posle sam presao drljacom sa rotorima na kraju i na to posejao kukuruz i bilo je odlicno, samo sto sam 2 puta morao prskati korove.Jel probao neko da gruberiše kukuruzište al da celi gornji sloj bude prekriven biljnim ostacima i kojim gruberom i traktorom ste to odradili???
Tarupirana jeste, tanjirana nije. Radjeno je odmah posle beraca ZMAJ 222. Posle sam presao tanjiracom prober radi i malo je lepse izgledalo ali opet nije to bilo to.
Srdjane, moj gruber ima 5 radnih organa a tvoj barem duplo vise za isti radni zahvat pa je i efekat za nijansu drugaciji.