Glavonja103
Član
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema nigde... stariji gruber ne znam ni kako se zove.Lakše ti je da nađeš gde ima pa da kupiš gotovo.
Okači sliku grubera, možda ti neko može pomoći.Nema nigde... stariji gruber ne znam ni kako se zove.
Sa 80ks ovaj gruber od 2.2 tesko da ces vuci da uradi posao.TRAKTORSKI GRUBER PODRIVAC RIPER 2,60 + VALJAK (7 870 KM)
Pozdrav, da li ima neko iskustva sa ovim gruberom? Uzeo bi od 2.2m za Deutza 80 konjaTRAKTORSKI GRUBER PODRIVAC RIPER 2,60 + VALJAK
TRAKTORSKI GRUBER PODRIVAC RIPER 2,60 + VALJAK - Plugovi - 7.870 KMolx.ba
80ks ima da se oznoji sa 2,2m a neće imati nikakvu brzinu da uradi posao + taj valjak u velikoj većini posla ne radi ništa. To je samo tako da se kaže da ima valjak da mogu skuplje da prodaju gruber...Pozdrav, da li ima neko iskustva sa ovim gruberom? Uzeo bi od 2.2m za Deutza 80 konja
Ja radim sa T40 (58 ks) sa Bomet gruberom od 4 radna tela i 1.8 m zahvat.Napominjem da je zemlja dosta laka, dubina je oko 20 cm, radna brzina 8-9 km/h.Sa 80 ks bi leteo.Hvala vam na informacijama. A da li je neko vukao neki gruber sa traktorom 80 konja? Zemlju koju radim nije teska za obradu.
Sta je to spartac? Kad 58ks vuce 2m 9 na satJa radim sa T40 (58 ks) sa Bomet gruberom od 4 radna tela i 1.8 m zahvat.Napominjem da je zemlja dosta laka, dubina je oko 20 cm, radna brzina 8-9 km/h.Sa 80 ks bi leteo.
Pise lepo da je zemlja izuzetno laka, i 1.8 m sa 4 radna tela.Sta je to spartac? Kad 58ks vuce 2m 9 na sat