Jel ores nesto ove godine? Ili ides u sve kulture gruberom?Upregnut je traktor 24h, stoji samo dok se sipa gorivo. Trenutno radimo strnjiste u kojem je bio sirak 1.5+m i prskan je sredinom septembra a kasnije tanjirano jednom. Ima bas dosta mase.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ores nesto ove godine? Ili ides u sve kulture gruberom?Upregnut je traktor 24h, stoji samo dok se sipa gorivo. Trenutno radimo strnjiste u kojem je bio sirak 1.5+m i prskan je sredinom septembra a kasnije tanjirano jednom. Ima bas dosta mase.
Nije mokro?koliko je palo kise kod vas ovo zadnje?Upregnut je traktor 24h, stoji samo dok se sipa gorivo. Trenutno radimo strnjiste u kojem je bio sirak 1.5+m i prskan je sredinom septembra a kasnije tanjirano jednom. Ima bas dosta mase.
Nije bolje da si skinuo skroz tockove pozadi?Jucerasnji posao u tanjiranom sojistu. Jedva sam uspeo da zavrsim parcelu jer je pocela kisa da pada. Palo je 10 lit i mislim da od nastavka nema nista do mrazeva.
Mislim da bi za ove uslove radile dobar posao onaj cesalj sa ravnim oprugama iza grubera video sam na tupanjca...Nije jer u tom slucaju mora da se radi sa fiksnom hidraulikom i ne valja tako. Blato je i kad udjem u neku depresiju i pocne traktor da slajfuje sa fiksnom hidraulikom se automatski povecava dubina kako upadaju tockovi i bukvalno bi se traktor zaustavio.
Radio sam ranijih godina i bez icega pozadi ali mi se ova varijanta vise svidja.
A kada su lepi uslovi za rad original valjak je zakon
Isao je kamion iza mene,a i zurio sam za Pancevo...i ovako me je zena pitala"a sta to slikas"Mogao si da stanes i da slikas kao covek da ispadne lepa fotka
Daleko od toga da su idealni uslovi ali je moglo da se radi. Radili smo i na mrazu a i preko dana. Nocas smo zavrsili.
Kako menjas kada ne daj boze ode srednja guma na home made valjku...jel felna varena ili?Pocinje da lici na nesto
E to neznam, videcemo posto su felne zavarene . Znam da postoji i pametnije resenje od varenja ali ovo je bilo brzinski uradjeno kada su pocele kise da padaju.Kako menjas kada ne daj boze ode srednja guma na home made valjku...jel felna varena ili?