Jel ores nesto ove godine? Ili ides u sve kulture gruberom?Upregnut je traktor 24h, stoji samo dok se sipa gorivo. Trenutno radimo strnjiste u kojem je bio sirak 1.5+m i prskan je sredinom septembra a kasnije tanjirano jednom. Ima bas dosta mase.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ores nesto ove godine? Ili ides u sve kulture gruberom?Upregnut je traktor 24h, stoji samo dok se sipa gorivo. Trenutno radimo strnjiste u kojem je bio sirak 1.5+m i prskan je sredinom septembra a kasnije tanjirano jednom. Ima bas dosta mase.
Nije mokro?koliko je palo kise kod vas ovo zadnje?Upregnut je traktor 24h, stoji samo dok se sipa gorivo. Trenutno radimo strnjiste u kojem je bio sirak 1.5+m i prskan je sredinom septembra a kasnije tanjirano jednom. Ima bas dosta mase.
Nije bolje da si skinuo skroz tockove pozadi?Jucerasnji posao u tanjiranom sojistu. Jedva sam uspeo da zavrsim parcelu jer je pocela kisa da pada. Palo je 10 lit i mislim da od nastavka nema nista do mrazeva.
![]()
![]()
Mislim da bi za ove uslove radile dobar posao onaj cesalj sa ravnim oprugama iza grubera video sam na tupanjca...Nije jer u tom slucaju mora da se radi sa fiksnom hidraulikom i ne valja tako. Blato je i kad udjem u neku depresiju i pocne traktor da slajfuje sa fiksnom hidraulikom se automatski povecava dubina kako upadaju tockovi i bukvalno bi se traktor zaustavio.
Radio sam ranijih godina i bez icega pozadi ali mi se ova varijanta vise svidja.
A kada su lepi uslovi za rad original valjak je zakon
![]()
Isao je kamion iza mene,a i zurio sam za Pancevo...i ovako me je zena pitala"a sta to slikas"Mogao si da stanes i da slikas kao covek da ispadne lepa fotka
Daleko od toga da su idealni uslovi ali je moglo da se radi. Radili smo i na mrazu a i preko dana. Nocas smo zavrsili.
Kako menjas kada ne daj boze ode srednja guma na home made valjku...jel felna varena ili?Pocinje da lici na nesto
![]()
E to neznam, videcemo posto su felne zavareneKako menjas kada ne daj boze ode srednja guma na home made valjku...jel felna varena ili?