Puna guma nije za ovo.poenta je da guma zivi,blato se lepi,ali i lomi,spada usled ugibanja gume.Pune gume od viličara tak složit pa nema problema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Puna guma nije za ovo.poenta je da guma zivi,blato se lepi,ali i lomi,spada usled ugibanja gume.Pune gume od viličara tak složit pa nema problema
iza stavit strugače/čistače zemlje najmanji problem a ima i na čegaPuna guma nije za ovo.poenta je da guma zivi,blato se lepi,ali i lomi,spada usled ugibanja gume.
S kojim traktorom bi ga vukao?Ja hocu da kupim ali nemaju na stanju. Druga opcija je taj landstal, pa ne znam kakav je
Za rotore kako hoće, neka vidi kod drugih iz sela šta se bolje pokazalo... ali za tip grubera bih mu savetovao da uzme 3m u 3 reda (i verovatno 10 ili 11 radnih organa). Teži gruber, manji radni organi koji mogu raditi pliće a kvalitetnije tj sitnije. Pretpostavljam da gleda Lemken Kristal, ja bih mu savetovao da gleda Karat.Kolega planira da kupi gruber. Dilema mu je koje rotore da uzme. Ako sam ga dobro razumeo, jedna varijanta je sa dva rotora - prvi cevasti a drugi sa flahovima. Za drugu varijantu ga nisam najbolje razumeo, spominjao je kembridž valjak i L profile, možda će neko skapirati na kakav rotor misli... Koja je varijanta bolja?
Inače, spominjao mi je 3m sa 7 radnih tela u dva reda, da li je 140ks dovoljno za ovu varijantu? Naša srbobranska zemlja nije teška...
Gd su mu te Ćaure?Kod mene Ilgi od 2012. bez i najmanjeg problema. Zaustavi traktor, al na njemu ni najmanje pukotine. Jednio sam zamenuo valjak. Uzeo sam onaj Vring koji je 10x bolji od onog teskog kembridz valjka. Em se lakse vuce, em ne gusi. Mislim da je ovo peta garnitura spiceva i druga garnitura oih dasaka iznad spiceva. Caure smo pred ovu sezonu promenuli i to je to.
E da, otpala mi uticnica za rasvetu pa moram kupiti novu