Paracinac83
Član
Sve to drljaca ispegla.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Razumem da su ti kanali zanemarljivi i da nemaju neki uticaj osim sto vizuelno deluju lose! Zato sam za par sati napravio spravu koja zatrpava te tragove i sad ostaje iza ravno!Pero ti kanali duboki 10 cm i siroki 10-15 cm do proleca bi se toliko izgubili da bi se jedva primecivali.
Ovako je kod mene kad je blatnjavo i ne moze sa valjkom koje skinem a zajedno sa njima i tanjire koji zatrpavaju te kanale/brazdice.
Ja mislim da ces tu imati problema na prolece ako imas drljacu.Ja na gruberu nemam valjak uopšte pozadi, na početku sam hteo da platim da mi naprave, sve ponude su mi bile jako nepovoljne, pa sam odustao od te ideje. Samo jednu njivu sam tanjirao pa gruberisao, jako lepo odrađeno, ali matematički i vremenski sam na isto kao da sam je porao.
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Ne može sa drljačom, to mi je već poznato, mora kilder da radi.Ja mislim da ces tu imati problema na prolece ako imas drljacu.