diesel d-60
Član
Seje krompir, pravi humke…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mora pre grubera tanjiraca ako hoces da u prolece nemas problema prilikom spremanja.I kako radi u kukuruzovini?
Imam hudjikov 3m horsove zamenske ruke su na njemu radi lepo uzeo ga na preporuku coveka koji ga vuce sa fendom 939 i kaze nije pukao ni jedan osiguravajuci sraf a odradio 800 hektara teske zemlje ima 1550kg malo je laksi od ostalih proizvodjaca i to je top za 160ks ...Imam jedno pitanje za iskusne gruberase.
Koji Gruber koliko radnih tela ,kakva radna tela itd za traktor 160ks.?
Vidim ima grubera sa federom ,organi sa krilcima i bez.Treba mi da dobro obradjuje povrsinu da nema neobradjeno i da ne gusi
Ako ti nesto znaci mozes nakon skidanja psenice da dodjes sa traktorom do mene i isprobati moj gruber, ako dotle ne kupis. Mogu da ti ponudim jako raznoliki teren. Od lake zemlje pa sve do malo zajebanije pa mozes videti i proceniti kako se ponasa traktor. Ovi noviji traktori od 150 ks nose bez problema ove Ilgi grubere i sa najtezim valjkom.Hvala drugari na pomoći.
Kod nas nema Gruber niko mozda da ja ne znam.
Podrivac po neki.
Gruber ne.