Razrivač (Gruber)

2012 na sajmu sam pitao. Secam se dobro, samo se ne secam da li je bio sa tim spicevima kao kod Cicia.
Ilgi se tek tad pojavio prvi put, bio jedan izlozen tamo sad gde obicno bude Tupanjac.
Horsch je onda imao ozviljan stand, mislim da ga je radio Interagrar, ako me secanje sluzi.
VAIT tamo smo i mi kupili i cena je te 2012 u leto bila ta koju sam napisao gore.

Pozdravljam vas,hteo bi da postavljam pitanja ako mogu tu naci clana koji vec radio sa takozvanim tilerom,koji ima slicne opruzna tela kao setvospremaci samo su od debljeg materijala i gore su kruzno savijeni pre nego sto se spustaju dole...Naime ja sam se raspitivao u vezi njih i rekli su mi ljudi iz jedne firme koji proizvodi takve tilere da kupuju ljudi koji nemaju traktore od 100+ ks i da mogu sjnima da ljuste strniste do 15 cm.Plan bi mi bilo da snjime obradim prvo strnjiste pa onda tanjiraca i onda postrna setva uz navodnjavanje.

Cim platne iznad opruga ne lupaju,i glavni sraf ne viri bar malo jasno mi je kakva je zemlja u pitanju u odnosu na nasu...ovo je milina za raditi.kod nas bi na rotor vec u prvom krugu napunilo.

Na videu nisam toliko primetio da zivi,pa sam onda ukljucio i zvuk...stvarno cuje se zveckanje...To mora onda da je Atilin gruber...on voli Yuga...

Sta uraditi sa parcelama koje su samo tanjirane?
Tj sve moje su takve zbog kisa.
Da li u prolece gruber na 20cm ili samo spremac pa setva?
Plasim se da ne izvucem vlagu gruberom u prolece a sa druge strane da nije plitka obrada za prolece kulture (15-18cm teskom tanjiracom).

Sta uraditi sa parcelama koje su samo tanjirane?
Tj sve moje su takve zbog kisa.
Da li u prolece gruber na 20cm ili samo spremac pa setva?
Plasim se da ne izvucem vlagu gruberom u prolece a sa druge strane da nije plitka obrada za prolece kulture (15-18cm teskom tanjiracom).
Samo spremac.
Sa dva ovako ozbiljna traktora posao ide mnogo brže, koliko si napravio sa casem radnih sati za prvu godinu ako se ne varam

Послато са SM-A525F помоћу Тапатока
Nesto malo ispod 800 sati.

Nazad
Vrh