talianu
Član
To si radio sojišta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li ste probali, gruber pa tanjiraca, kako to izgleda, planiram na jesen da probamJa sam ove godine malo promenio taktiku. Isao sam jedan za drugim prohod gruberom, plitko na 10ak cm(minimalno koliko je moglo). Spremilo se kao u prolece, jedino sam pogresio sto to nisam radio pre same setve, nego je ovako stojalo 10ak dana. U tih 10 dana pala kisurina pa malo splejala, mada masina je odlicno usejala pa nije bilo problema.
Ja sam tako radio satex 2,5metra pa ilgi 3m sa diskosnim valjkom u jesen... bez spremanja u prolece samo setvaDa li ste probali, gruber pa tanjiraca, kako to izgleda, planiram na jesen da probam
Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
Sa koliko radnih tela?Imam ja ,za traktor od 130 - 200 ks
9 radnih tela sa krilcima ,klirens 78 ,radna širina 3m , 110 cm između prvog i drugog ,ali bez valjka ,radio samo 20 kjSa koliko radnih tela?
Ja sam mislio da uzmem za rusa 1221.3 taj sa 7 radnih tela,klirens je 68cm i razmak izmedju radnih organa je 30-35cm
U katalogu pise da je 210cm. A 1221 je sirok 205cm. Koja je oznaka tvog Alplera?Ako je 1221 siri od rusa 82-ke,mislim tockovi,onda nece ti pokrivati tragove,nzm...kod mene je knap za 82.1.
african names that mean king
Sa kojim traktorom vuces?9 radnih tela sa krilcima ,klirens 78 ,radna širina 3m , 110 cm između prvog i drugog ,ali bez valjka ,radio samo 20 kj
Sa Pumom 155Sa kojim traktorom vuces?