Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko duboko moze da vuce taj traktor i koliko brzo ide, kakva je zemlja u pitanju kod vas ?Evo jedan gruber. Trenutno jedini takav u Srbiji. Uradili su oko 50kj i prezadovoljni su. Vuce ga Agrotron 175.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Nisam jos ali hocu cim se prosusi posle ovih kisa koje su u najavi.@cicimoric jesi li podrivao nesto ?
Gruber je u 3 reda, 3m,190ks sutra cemo probati na 2kj, ako ide radimo tako ako ne 2 pita tanjiraca kao i do sada...@Field
Na ovo pitanje ti niko ne moze dati odgovor ovako na nevidjeno. Da bi se spremilo kukuruziste u 1 prohodu mora zemlja da bude lagana za obradu ni vlazna ni suva. Nije svejedno kakav je gruber i koji traktor ga vuce jer treba lepa brzina.
Daj nam neki snimak ovog posla.Plugovi ovih dana sve manje rade,zamena je u ovom trenutku bolji posao,mada i opruge jako lepo zvone.
Ja nisam orao nista vec 2 godine a nisam sejao kukuruz par godina do prosle… tad smo to istanjirali 2 puta i onda gruber… ove godine cu jednom tanjirati jer vec dugo stoji kukuruznjak i sve je propalo a i nije bilo neke mase…@nikola.zivkov Strnjiku i sojista ne oru. Tako da ide nekih 20 25 u zemlju. Oko 10km/h. U Kovačici šarena zemlja, ima svega, od lake do teške.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Nemam nazalost.Daj nam neki snimak ovog posla.
Jeste Marko.Srđane jel to Ilgi Apollo?
Ja sam pre bio za onaj teski valjak,mada i ovaj radi lepo,a laksi je.i verujem da se manje ulepi.Spajki kako taj valjak radi kad je mokro. Hocu da narucim umesto onog mog teskog ovaj kao tvoj.
Pardon, ne Spajki
Bez 200 ks nema posla,i dobre gume.nisam probao max,ali kazu da do 30 moze.inace kada zapne dobro,od sale zaustavi i/ili ugusi motor.Koliko treba konja za ovakav gruber? Koliko moze duboko da ide?
4755?koje gume imas,skidas li krilca na punoj dubini?Ja takav isti vucem sa 190 ks i mogu rec da ima sta da se vuce ali dubina 25+… moze i preko 30 ali mora biti suvo jer nemoze traktor da ostvari grip… kad su uslovi dobri mnogo brze ide nego kad je mokro…