Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gruber vucem sa Arionom samo kada moram. NH je tanjirao kukuruzista i da ne bi stajao radio sam Arion+Terrano dva dana i uradio nekih 45 KJ. Radio sam sa krilika na dubinu od 15-18 cm uglavnom strnjista koja je vec radio NH letos tako da je islo prilicno lako zato je Arion mogao da vuce sa 8 km/h. Radio sam i dve parcele sojista u nekoj osrednjoj zemlji i tu je brzina bila od 6.7 - 7.5 km/h.Video sam na Cicijevom Y.T kanalu da ga vuče sa Arionom.Ako se javi da malo prokomentariše kako ta kombinacija ide kod njega
Ne verujem da Cici ima tezu zemlju nego mi...ili ako i ima,povrsine su daleko manje.sa 160 ks ne bi mogao vise od 15 cm.a o transportu da i ne pisem.Video sam na Cicijevom Y.T kanalu da ga vuče sa Arionom.Ako se javi da malo prokomentariše kako ta kombinaci
Da bi ti bilo malo jasnije da nista nije sigurno navescu ti podatak da na dubinu od 20 cm Mf 8160 ne predje 6 km/h,traktor ima snage ali cima strasno.nije svaka zemlja ista,kao i sto svi konji nisu isti.Znači da bih ja mogao sa 150 ks da radim na dubinu od 20-25 cm iz dva i više prohoda?
Kako radis strnjista?nakon skidanja psenice 1x,sad 1x,i posle jos nesto?pitam zbog dosta slame.Gruber vucem sa Arionom samo kada moram. NH je tanjirao kukuruzista i da ne bi stajao radio sam Arion+Terrano dva dana i uradio nekih 45 KJ. Radio sam sa krilika na dubinu od 15-18 cm uglavnom strnjista koja je vec radio NH letos tako da je islo prilicno lako zato je Arion mogao da vuce sa 8 km/h. Radio sam i dve parcele sojista u nekoj osrednjoj zemlji i tu je brzina bila od 6.7 - 7.5 km/h.
Isto će ti lepiti...Spajki kako taj valjak radi kad je mokro. Hocu da narucim umesto onog mog teskog ovaj kao tvoj.
Pardon, ne Spajki
Non-stop sistem definitivno!Ja sam mislio da za pumu 210 uzmem ovakav gruber od 3,5m, naravno sa v ring pakerom pozadi. Šta kazete na to vi koji ga imate? Nemam teska zemljista kao kod Cicija, crnica 1-2klase,nije SmoLnica.i još nesto, da li uzimati sa tim non stop sistemom na opruge ili sa sigurnosnim šrafom?
Tanjirao sam posle skidanja psenice i posle velike kise letos kada se prosusilo uradio sam gruberom i sada ponovo gruberom. Prskanje strnjista je izostalo ove godine. Riromske korove nisam imao pa sam odlucio sa varijantu da obradim vise puta.Kako radis strnjista?nakon skidanja psenice 1x,sad 1x,i posle jos nesto?pitam zbog dosta slame.
Pa ako pricas o teskoj zemlji naravno da je puno 3m jer 3m zahvat nekog pluga treba minimum 6 glava a to je za 250+ks, a po meni bolje tu zemlju obraditi podrivacem pa ici gruber finis posle skidanje psenice ...Ne verujem da Cici ima tezu zemlju nego mi...ili ako i ima,povrsine su daleko manje.sa 160 ks ne bi mogao vise od 15 cm.a o transportu da i ne pisem.
Da bi ti bilo malo jasnije da nista nije sigurno navescu ti podatak da na dubinu od 20 cm Mf 8160 ne predje 6 km/h,traktor ima snage ali cima strasno.nije svaka zemlja ista,kao i sto svi konji nisu isti.
Kod vas je teza zemlja. Verovatno imamo i mi u nekim delovima koja je ista ili slicna kao vasa ali imamo i delove gde je laganija zemlja.Ne verujem da Cici ima tezu zemlju nego mi...ili ako i ima,povrsine su daleko manje.sa 160 ks ne bi mogao vise od 15 cm.a o transportu da i ne pisem.
Ма није ти то само за "Ферџу", већ готово за све испод сто коњова. Гледаш нове технологије и фрустрираш се што нешто не имплементирају на оруђу са трактор мањих снага.Gledam kako lepo rade ovi gruberi i kad pročitam kolika snaga treba za njih, pogledam u mog fergu i kažem: "Videćemo neki drugi put".
Imam ja šta te konkretno interesuje?Da li neko ima hudjikov gruber i kako se pokazao ?
Pa kako se pokazao da li gusi , i da li bolje uzeti gruber sa onim oprugama ?Imam ja šta te konkretno interesuje?