Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tu sam i sve posmatram mongi paori nisu ni znali za danasnju akciju pa je zato bila slaba posecnost __Bio je. Omanuo nam je jedan nas clan, Miroslav K, pobego nam na izlet u Slovacku.
Ovako je pocela danasnja akcija ravnanja atarskih puteva u Backom Petrovcu.
----------------------
Malo slika iz atara.
----------------------
----------------------
A ovako se zavrsila danasnja akcija.
----------------------
Na kraju da napisem da je na danasnjoj akciji ucestvovalo 180 traktora sa tanjiracama, drljacama i setvospremacima koji su bili podeljeni na deset grupa. S obzirom na vlagu tanjirace su dobro prodirale u zemlju, putevi su odlicno poravnati. Moram da naglasim da je ovo bila jedna od slabije posecenih akcija, jer je ove godine bilo 100 traktora manje prisutno naspram prosle godine.
Negaze mi njivu tu je put dosta sirok pa sam ostavio mesta,a orao sam tako da nabacivam na njivu da voda otice prema kanalu ali nevredi,idu posle kise zavrsavaju oranja u januaru i februaru i posle kada se to osusi i okoca zlo za traktore i ledja@Steva
Naori plugom put, da najvisa tacka bude na sredini puta. Voda ce se slivati levo i desno te ce put za kratko vreme posle kise biti suv. Tako ti nece gaziti po njivi.
Negaze mi njivu tu je put dosta sirok pa sam ostavio mesta,a orao sam tako da nabacivam na njivu da voda otice prema kanalu ali nevredi,idu posle kise zavrsavaju oranja u januaru i februaru i posle kada se to osusi i okoca zlo za traktore i ledja