Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko rodi u proseku ta neprskana?Ja iopste i ne prskam psenicu. Nikakvih bolesti nema.
Možda da probaju da prskaju...Po prinosima što pišete ja bi reko da vam ipak boluju pšenice.
Ove godine 4 t/Ha bez jesenjeg djubrenja,a u prolece 250 kg. KAN i to je to.Inace u mom kraju prinos ide od 3-5 tona po Ha.Koliko rodi u proseku ta neprskana?
U svakom slučaju srećno novom rataru.
Pročitaj moje postove #32,#36 pa na dalje,očigledno nisi nešto shvatio.Ej odlično, prezdravio sam, al bi reko da tebi nešto nije dobro...
Shale, ako bismo se malo uozbiljili onda ne bi pisali tako nesto!Kad si mu sve živo napisao da ne radi, onda mu želiš sreću? P.S. Na pazovačkoj zemlji i da plati sve usluge imaće na svojoj zemlji 200 eura/kj, i ako je zaposlen (ima dobru platu), imaće da ode na more ko čovek...
Kolega kazi ti nama prvo koliko si voljan kesu da odresis samo za traktor, koliko za ostale prikljucke ?Hvala! Ako može jošneki savet oko odabira traktora u vezi jačine i koju marku...