Koliko godisnje zaradis od sipurka?Minimalna su ulaganja i manje rada u odnosu na sve ostalo a zarada je bolja od svega toga sto je ovde spominjalo..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko godisnje zaradis od sipurka?Minimalna su ulaganja i manje rada u odnosu na sve ostalo a zarada je bolja od svega toga sto je ovde spominjalo..
Želim dobar dan i godinu, svima! Ja sam Bora iz srema i želim da se bavim ratarstvom. Imam oko 10KJ zemlje i mogućnost još toliko da uzmem u arendu od rođaka. Od iskustva imam vezano za jelo i piće . Isto tako i od alata nemam ništa,čak ni traktor. Tako da mi treba pomoć vezano za sve, za početak da nabavim traktor i mehanizaciju, koj traktor koje marke i konjaže. ITD...
Nikola,je l' da ide u one cuvene vuckove firme da radi za 200 e mesecno?
Minimalna su ulaganja i manje rada u odnosu na sve ostalo a zarada je bolja od svega toga sto je ovde spominjalo..
Poštovani kolega Smiljane,ako će član KUM 2 raditi zemlju u Staroj Pazovi kako mu piše na avataru,vrlo lako je ostvariti zaradu od 3500-4000 e sa 10 kj sopstvene zemlje i 10 kj arende.Vi možda niste upoznati da je u tom delu najkvalitetnija zemlja u Vojvodini gde bez problema bude 55000-60000 kg repe po jutru,6500-8000 kg naplativog kukuruza po jutru,4500-5500 kg pšenice po jutru i od 2200-2700 kg suncokreta po jutru.Joj....joj....de i mene uputite da budem godisnje 4000 evra u plusu....
Sadnica ti radja od 4-9 kg sve zavisi kako ih negujes i prihranjujes..na 10 ari sadis izmedju 150 i 200 sadnica...Koliki je prinos sipurka na 0,1 ha?
Poštovani kolega Smiljane,kako vi dolazite do tih vaših sjajnih zaključaka?Prostom metodom dedukcije ili pričate iz iskustva?To dode da su ljudi u Pazovi bogatasi ili neradnici...nema trece