Pregusto je 3x3 po meni. Imam negde sadjeno tako u jednom malom sljivaku, sad kad se sastavilo ninasta ne lici, ne mos proci izmedju vocaka. Mislim, realno, nije to katastrofa, ali zarad par sadnica gubis svaku komociju u radu. Bolje nek odmakne i od medje, ako mu je zao prostora uz medju moze red ribizle da pusti npr i iskoriscen krasno prostor. Kad sam sadio visnjar sadio sam blizu medje, na metar ipo (uz blagoslov komsija), sad ne mogu ni da prodjem uz medju, niti mogu traktorom da prodjem, nit bilo sta. Nek pusti covek u 2 reda i nek uziva, a u redu da napravi prored tako da napravi 5 sadnica u redu (to otprilike ispada oko 4 metra razmak, mrzi me tacno da racunam). Sto se rodne tice cujem da ljude muci sarka, ja nisam imao taj problem, mada bih ja kombinovao sa stenlejem, nije preveliki razmak u sazrevanju, u isto vreme ce da bere, a ako jedna podbaci uvek je druga tu u rezervi (meni stenlej retko podbaci). Lepotica je isto ok sljiva, mada nisam odusevljen kolicinom rakije koju daje (literatura kaze da je i za to ok, kod mene nije bilo tako, verovatno zato sto je nikad nismo ostavljali da uzri do kraja), ali je odlicna za jelo i pekmeze, dzemove i sl. E, da, lepotica je kod mene izuzetno obilno radjala! Sa te strane sam bas bio zadovoljan.