Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mene zanima, ako je zahvat npr. 18m, od komšije ideš jednom stranom, znaci 9m bi trebalo da bude. Ali, ukoliko ideš desnim točkom do razora, zahvat je 9m+1m od sredine traktora do razora. Sto znaci ako sledećim prohodom se ide od sredine prethodnog, a ne od razora, u prvom prihodu je bačeno manje djubriva, jer je ukupan razmaka 18m+1m. Ako me razumete.
Bacam i ja tako, ali kad pogledaš koliki je zahvat u prvom prohodu tj. okolo kad se ide, tu baci manje kila, jer ne hvata samo polovinu, već oko min 1m više. 9m u jednu stranu od sredine, i oko 1-1,5m na drugu stranu, zavisi od širine trapa. Znaci ukupan bačeni zahvat je 10, ili 10,5m, do jednog komšije, toliko i do drugog. Ukupan zahvat u oba prohoda do komsija je manji za oko 2-3m.Ako je zahvat 18 m onda bez obzira dal isao levim, il desnim tockom, oped je zahvat 18 m. Od sredine traga do sredine traga meris 18 m i samo gas.