Rasipači mineralnog đubriva

Ako uzmemo u obzir da mozes nov uzeti za 800-900e (neispitanog kvaliteta) treba preispitati odluku o toj ceni za polovan.

Oni careta rasipači su se već pokazali da za te pare rade ko doksa, ako se dobro sećam bili su tu do 1000e,i na povraćaj 50 posto stvarno izađe za male pare mašina koja može lepo da, služi... Drugar koristi već 5 godina sigurno, ne mnogo oko 100kj godišnje, i dalje je ko nov...

Sigurno da je careta u klasi kuhn-a,amazon,vicon,rauch,sto po materijalu koriscenom,preciznosti,mogucnosti stelovanja,sirine rasipanja itd itd itd itd itd xd ...Stvarno nzm sto ljudi bacaju pare na te skupe rasipace uopste....

Svako za svoje novce moze da kupi sta hoce, uvek bilo i bice. Neki kupuju "sela radi", neki spram mogucnosti, a neki "jel im se moze", a neki zaista sto imaju potrebu.
Ako se kupuje cist mehanicki rasturivac koji nema brdo elektronike onda nema, al zaista nema potrebe za bilo kakvim HI-Teck rasturivacima jer Donder radi savrseno za ove novce, ALI onaj ko ima realnu potrebu za mapiranjem parcela, navigacijom i raznim odlicnim stvarima koje pruza nova tehnologija, onda tu Donderko nema sta da trazi jer Turci u pogledu mehanike ne zaostaju ni mm, al u pogledu elektronike svetlosnu godinu.

Paraćinac pročitao sam na D.Zemlji da ti rasipači imaju dve ručice koje služe za precizno podešavanje širine razbacivanja!? 🤔

Paraćinac pročitao sam na D.Zemlji da ti rasipači imaju dve ručice koje služe za precizno podešavanje širine razbacivanja.
Za ovaj fisek,levak pricas?aha imaju dve rucice,s tim ce cale bakce ja sam fizikalac trenutno,sluzim dzakove da sipam u rasipac

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Pišem za rasipač kao taj tvoj sa slike.Jedan naš član prodaje Vicon rasipače iz uvoza i neki stručnjaci su mu se nakačili na oglas i počeli da komentarišu cene.Sve u redu ali su mu jake cene jer eto jedan od tih stručnjaka je sebi kupio nov plastični Ormarić sa dve ručice koje služe za podešavanje preciznosti razbacivanja a jeftiniji od tog polovnog Vicona skoro pa duplo.

Pišem za rasipač kao taj tvoj sa slike.Jedan naš član prodaje Vicon rasipače iz uvoza i neki stručnjaci su mu se nakačili na oglas i počeli da komentarišu cene.Sve u redu ali su mu jake cene jer eto jedan od tih stručnjaka je sebi kupio nov plastični Ormarić sa dve ručice koje služe za podešavanje preciznosti razbacivanja a jeftiniji od tog polovnog Vicona skoro pa duplo.
Ma dobar je ovaj,kad mu udjes u stos jeste precizan..sto se tice skale sa brojkama ne stavim na dvojku i baca dva kila mora malo vise rucica da se gurne da ide na vise od dva to ti primer dajem..inace dobar je,mom drugu cale se hvali kako ga u gram pogodi kad baca djubre.

Ma dobar je ovaj,kad mu udjes u stos jeste precizan..sto se tice skale sa brojkama ne stavim na dvojku i baca dva kila mora malo vise rucica da se gurne da ide na vise od dva to ti primer dajem..inace dobar je,mom drugu cale se hvali kako ga u gram pogodi kad baca djubre.

I moj je po tom pitanju tacan u gram, rupa ko rupa sto bi rekli,a kroz nju curi i na Amazoneu,Dinderu i Megametalu problem je samo koliko rasporedi djubrivo.
Imao sam taj plasticni i dobio je zamenu, da nike razbacivao po oranom i da mu nismo kacili prikolicu bio bi vecni ovako je mana slab materijal, rad je korektan.

I ja kačim prikolicu za Vicona.Ima fabričku vuču i jak ram, nema da mrdne.Kačio sam mu do sada malu prikolicu sa najviše 3-4 tone veštaka, nisam probao da zakačim punu Zmajevku da vidim kako bi to išlo.

Mi obicno rucno zabacimo vicona na prikolicu sa djubrivom u njivi otkacim prikolicu pa zakacim njega ili idemo sa dva traktora.
Za malo smeta lula da bi zakacio prikolicu.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh