Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Otvara ja pogresio,los materijal definitovnoOtvara...
Mene zanima, ako je zahvat npr. 18m, od komšije ideš jednom stranom, znaci 9m bi trebalo da bude. Ali, ukoliko ideš desnim točkom do razora, zahvat je 9m+1m od sredine traktora do razora. Sto znaci ako sledećim prohodom se ide od sredine prethodnog, a ne od razora, u prvom prihodu je bačeno manje djubriva, jer je ukupan razmaka 18m+1m. Ako me razumete .
Bacam i ja tako, ali kad pogledaš koliki je zahvat u prvom prohodu tj. okolo kad se ide, tu baci manje kila, jer ne hvata samo polovinu, već oko min 1m više. 9m u jednu stranu od sredine, i oko 1-1,5m na drugu stranu, zavisi od širine trapa. Znaci ukupan bačeni zahvat je 10, ili 10,5m, do jednog komšije, toliko i do drugog. Ukupan zahvat u oba prohoda do komsija je manji za oko 2-3m.Ako je zahvat 18 m onda bez obzira dal isao levim, il desnim tockom, oped je zahvat 18 m. Od sredine traga do sredine traga meris 18 m i samo gas.